Analize

Acasa/Analize
Analize2020-09-23T08:34:48+00:00

Serviciile noastre

Asiguram toata gama de analize disponibile la noi in tara – examene toxicologice, hematochimice, imunologice, precum și cele de microbiologie, de coagulare și de urină, prin coordonare cu sectiile de spitalizare și serviciile solicitate de pacienți în ambulator. Colaboram cu liderii in domeniu si suntem disponibili nevoilor tale non-stop.

Mentiuni speciale

Spitalul nostru oferă posibilitatea recoltării a peste 2000 de investigaţii diferite de laborator precum hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, histopatologie, citologie, genetică şi biologie moleculară, utile în diagnosticarea şi monitorizarea diferitelor boli.

Program recoltare

Program recoltare: Zilnic. Pentru informații despre program vă rugam să ne contactați telefonic sau la recepția spitalului. Vă mulțumim.

Programare Online

Servicii si tarife

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Spitalului Privat Isis.

Articole

1818/06/2014

Anemia la copii, inamicul unei dezvoltari normale

18.06.2014|

Primii ani din viața unui copil sunt decisivi în definirea viitorului său. O nutriție corespunzătoare permite, pe lângă dezvoltarea armonioasă, maturizarea sistemului imunitar ce va lupta împotriva infecțiilor sau dezvoltarea anumitor afecțiuni cronice, întâlnite la vârsta adultă. Una dintre cele mai frecvente afecțiuni tăcute ale copiilor de toate vâstele este anemia. De cele mai multe ori nu se manifestă în mod vizibil, însă netratată, poate provoca anumite complicații privind dezvoltarea armonioasă a micuțului. Ce înseamnă însă anemia? De ce apare la copii, cum se stabilește acest diagnostic și cum poate fi prevenită? Anemia este o disfuncție frecventă la copii, căci [...]

Spital Prieten al Copilului

Spitalul Privat Isis a fost desemnat de către UNICEF „Spital Prieten al Copilului” o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui copil cel mai bun start în viaţă prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării să fie normă.

Certificare ISO 9001

Certificarea ISO 9001:2008 garantează angajamentul Spitalului Privat ISIS privind implementarea constantă a procedurilor pentru creșterea continuă a calității serviciilor și satisfacția pacienților.

Go to Top