Acest concurs este pentru voi, dragi părinți, voi cei care ați ales să împărtășiți bucuria unui nou început împreună cu noi, echipa Spitalului Privat Isis.

Am citit mereu cu emoție fiecare rând pe care ni l-ați scris, în care ne-ați povestit cât de frumoasă a fost experiența nașterii și zilnic echipa noastră este felicitată de noi părinți.

Tocmai de aceea ne-am gândit că este momentul să vadă toată țara cât de frumoși

sunt copiii Isis, iar pentru acest lucru îți punem imaginația la încercare.

Amintește-ți de orele de lucru manual de la școală - apelează la hârtie creponată, cretă, pet-uri, materiale textile sau orice crezi tu că poate atrage cât mai multe aprecieri, scrie

ISIS, așează-l pe micuțul tău în „peisajul” creat și „click!”.

Înscrie poza în concurs, anunță-ți prietenii și spune-le că ai nevoie de un vot de la ei! Cu ajutorul lor si cu voturile celor care nu te cunosc dar apreciază „creația” ta, poți câștiga o sedință foto profesională pentru personajul principal al pozei :)

Felicitări Cătălina!

Poza ta a adunat cele mai multe voturi iar Moș Crăciun îți aduce în dar o ședință foto realizată de un profesionist! Așteptăm cu nerăbdare să te vedem în lumina blitzului!

Perioada de înscriere: 1 - 10 decembrie
Perioada de votare: 10 - 20 decembrie

Condiţii de acceptare a fotografiilor

Nu vor fi acceptate fotografiile care: nu ilustrează tema concursului; conţin orice formă de violenţă sau prezintă scene în care se produce durere cuiva, scene de violenţă sexuală sau de cruzime;
prezintă încalcarea legii sau orice modalitate prin care aceasta ar putea fi încalcată; prezintă consum de droguri ilegale;
promoveaza rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnică, socială, rasială, religioasă sau orice fel de discriminare;
au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen; pot aduce prejudicii unei persoane, unei afaceri sau unei întreprinderi;
sunt protejate de drepturi de autor care nu aparţin concurentului;
conţin publicitate sau materiale promoţionale.

Imagini propuse

  • 103
  • 250
  • 1211
  • 1193
  • 106
  • 545

Regulament

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorii Concursului Foto denumit in continuare „Concursul”) este Asociatia Clubul Isis (denumit in continuare „Organizator”). Contactarea organizatorului Concursului se poate face la numarul de telefon 0723 601 883.
Partenerii Organizatorului in desfasurarea acestui concurs sunt Spitalul Privat Isis si www.pozedesprefericire.ro.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare „Regulament”), care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
Pe perioada Concursului, Asociatia Clubul Isis, va desfasura urmatoarele servicii:
1. Va contacta castigatorul pentru validarea si colectarea datelor in vederea predarii premiului;
2. La data acordarii premiului, castigatorul trebuie sa se legitimeze si sa semneze un proces verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada 1 - 10 decembrie 2012 – perioada de inscriere si 10-20 decembrie – perioada de votare, pe www.isis-med.ro.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate în această actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. De asemenea, nu pot participa la concurs persoane si/sau parinti sub varsta de 18 ani. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita şi in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Sunt acceptate fotografii ale copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani.

Nu vor fi acceptate fotografiile care:
- Nu ilustreaza tema concursului;
- Contin orice forma de violenta sau prezinta scene in care se produce durere cuiva, scene de violenta sexuala sau de cruzime;
- Prezinta incalcarea legii sau orice modalitate prin care aceasta ar putea fi incalcata;
- Prezinta consum de droguri ilegale;
- Promoveaza rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnica, sociala, rasiala, religioasa sau orice fel de discriminare;
- Au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen;
- Pot aduce prejudicii unei persoane, unei afaceri sau unei intreprinderi;
- Sunt protejate de drepturi de autor care nu apartin concurentului;
- Contin publicitate sau materiale promotionale.

Alte prevederi:
- Fiecare participant poate posta in sectiunea dedicata Concursului o singura fotografie. Prima fotografie postata de catre un concurent va participa la concurs daca intruneste criteriile specificate in cadrul prezentului regulament iar urmatoarele nu vor fi luate in considerare.
- Fotografiile nu se arhiveaza pe un alt suport decat cel reprezentat de sectiunea dedicata Concursului de pe pagina web a Spitalului Privat Isis.
- Fotografiile trebuie sa se incadreze in tema anuntata.
- Fotografiile postate sunt COPYRIGHT de realizatori; orice reproducere in orice media, este interzisa de lege; pentru drepturi de reproducere, va rugam sa-i contactati pe autori.
- Concurentii isi dau acordul privind postarea si utilizarea fotografiilor pe site-ul www.isis-med.ro, in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor.
- Vor fi acceptate fotografiile cu persoane private doar daca au fost realizate intr-un spatiu public si daca acestea nu lezeaza dreptul persoanei la viata privata.
- Inainte de a trimite o fotografie, orice concurent va cere acordul expres al persoanelor care apar in fotografia trimisa sau a reprezentantilor legali cu privire la participarea acesteia la concurs.
- Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti.
- Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nici o fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti.
- Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs.
- Raspunderea pentru fotografiile transmise precum si pentru orice consecinte ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei civile.
- Postarea unei fotografii nu reprezinta o garantie ca aceasta va participa la concurs.
- Organizatorul poate refuza o fotografie daca aceasta nu respecta toate prevederile acestui regulament, fara a fi obligat sa-si justifice decizia.
- Fotografiile care nu respecta prevederile din regulament vor fi excluse in concurs.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Spitalul Privat Isis este autorizat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ANSPDCP, înregistrat sub nr. 23933, conform Legii 677/2001, modificata si completata.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina www.isis-med.ro a Spitalul Privat Isis, pagina oficiala de Facebook a Spitalului Privat Isis, newsletter si alte pagini web aflate in proprietatea Organizatorului.
Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 1-10 decembrie 2012, astfel:
1. Intra pe pagina destinata concursului din cadrul www.isis-med.ro.
2. Posteaza in pagina dedicata Concursului o fotografie, conform regulamentului concursului.
3. Aduna cat mai multe voturi la poza postata.
4. Pe 21 decembrie, castigatorul va fi anuntat si contactat in vederea ridicarii premiului.
Începând cu data de 10 decembrie, toate fotografiile înscrise în concurs devin publice pe www.isis-med.ro pentru ca toți participanții să beneficieze de un start comun. Pentru a fi acceptate în concurs, toate fotografiile trebuie să fie însoțite de numele, prenume si adresa de e-mail a utilizatorului.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Se va acorda urmatorul premiu:
- O sedinta foto pentru copil realizata de Studioul Foto Lake View – www.pozedesprefericire.ro.
Castigatorul nu poate cesiona acest premiu altor persoane sau companii.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Desemnarea castigatorului se va face astfel:
Numarul maxim de voturi aferente fiecarei fotografii este cel care determina imaginea castigatoare indiferent de data inscrierii in concurs.
Anuntarea castigatorului se va face in data de 21 decembrie 2012 pe pagina de concurs.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
Numele castigatorului va fi publicat pe pagina de concurs si pagina de Facebook Spitalul Privat Isis in data de 21 decembrie 2012. De asemenea, acesta va fi contactat in baza datelor de contact pe care le-a furnizat la inscrierea in concurs.
La receptionarea premiului castigatorul trebuie:
1. Sa prezinte reprezentantului Organizatorului un document de identitate (pentru confirmarea varstei legale minime pentru participare la Concurs);
2. Sa semneze in fata reprezentantului Organizatorului procesul verbal de predare-primire a premiului.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe pagina concursului.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe pagina concursului.
Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de concurs.

SECTIUNEA 11. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.