Spital Privat Isis Editorial

Editorial

Stare de spirit

Aşteptarea unui nou membru ar trebui să fie una dintre cele mai fericite perioade din viaţa unei familii. Anticiparea întâlnirii cu o nouă viaţă, pregătirile pe care viitorii părinţi le fac împreună, grija, tandreţea şi iubirea care emerg din acest nou rol de a fi părinte, sunt sentimente care îmbogăţesc orice fiinţă şi îi dau un nou sens. Momentul în care alegi să fii părinte este momentul în care te antrenezi într-o călătorie spirituală continuă prin viaţă, o călătorie în care înveţi să culegi fericirea din lucrurile cele mai simple. Este momentul în care începi să descoperi de cât de multă iubire necondiţionată eşti capabil să oferi dar şi să primeşti.

22 de ani de România

Publicat pe 14.06.2014

22 de ani de șoc cultural, suișuri și coborâșuri, explorare, învățare, experiențe ce mi-au îmbogățit sufletul dar și experiențe ce l-au golit. Sunt recunoscător pentru cât de multe am descoperit...

Drumuri, direcții, destinații… Sortite, alese, nebănuite.

Publicat pe 24.02.2014

Atunci când întorci o pagină, închei un capitol sau închizi o carte, nu înseamnă că ai încheiat povestea. Poate însemna doar faptul că ai găsit un loc însorit, un loc în care să te odihnești, să te oprești din citit și să fii mulțumit.

Să fii părinte…

Publicat pe 01.02.2014

Este o lecție importantă, în limitele propriei conștiințe, să realizezi că inima ta bate în corpul altcuiva, iar scopul tău este să o faci să vibreze mai bine, mai frumos decât în tine.

Să creștem lideri

Publicat pe 15.10.2013

Cu o atenție cuvenită, dimensiunea ființei se desfășoară și se dezvoltă la adevărata sa expresie, ca o floare ce își desfășoară grațios petalele. Ambele dimensiuni, cea umană și ființa, trebuie să fie recunoscute și susținute în viața unui copil.

Despre oameni… Despre iubire…

Publicat pe 16.07.2013

Un zâmbet cald este limbajul universal de bunătate. Bunătatea oferită creează dragostea. Conflictele dintre oameni nu aduc lumină. Întunericul nu poate alunga întunericul, doar lumina poate face asta. Ura nu poate alunga ura, numai iubirea poate face asta.
« 1 2 3 4 »
Harta site