Spital Privat Isis Editorial

Editorial

Stare de spirit

Aşteptarea unui nou membru ar trebui să fie una dintre cele mai fericite perioade din viaţa unei familii. Anticiparea întâlnirii cu o nouă viaţă, pregătirile pe care viitorii părinţi le fac împreună, grija, tandreţea şi iubirea care emerg din acest nou rol de a fi părinte, sunt sentimente care îmbogăţesc orice fiinţă şi îi dau un nou sens. Momentul în care alegi să fii părinte este momentul în care te antrenezi într-o călătorie spirituală continuă prin viaţă, o călătorie în care înveţi să culegi fericirea din lucrurile cele mai simple. Este momentul în care începi să descoperi de cât de multă iubire necondiţionată eşti capabil să oferi dar şi să primeşti.

Crăciunul, sărbătoarea bucuriei în familia Isis

Publicat pe 01.12.2011

Bucuria oricărei familii se programează în secret, se protejează câteva luni și vede lumina zilei alături de noi, echipa primului spital privat din Constanța. Nașterea fiecărui copil ne umple sufletul și întregește familia noastră, familia Isis.

Rolul tatălui în procesul nașterii!

Publicat pe 01.10.2011

Întrebând recent o proaspătă mămică despre o astfel de experiență, am primit un răspuns care mi-a confirmat credința în sprijinul oferit de partener. Așteptările proprii se intersectau la un moment dat cu gândurile care îi traversau tatălui mintea.

Emoţie şi fericire

Publicat pe 01.06.2011

Viaţa ne-a învăţat că trebuie să fim oricând pregătiţi pentru a oferi ajutor, prea puţin contează cui. Important este să fii alături de acela care are nevoie de sprijin dar nu are puterea să ceară ajutor.

Ai încredere în tine...

Publicat pe 07.03.2011

Ca tată, dar şi ca medic, am observat deseori că cea mai mare povară pe care o au viitorii şi proaspeţii părinţi nu este aceea de a face faţă transformărilor din viaţa de familie ci aceea de a face faţă sfaturilor şi aşteptărilor celorlalţi. În momentul în
« 1 2 3 4
Harta site