Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

DR. PETRE CRISTINA MARTI 12.30 – 13.30
  JOI 12.30 – 13.30
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Alăptarea, un miracol al naturii

Laptele matern este un lichid viu, cu componente care evoluează pe parcursul alăptării, mereu în schimbare şi care se adaptează fiecărei etape de creştere a copilului. Alăptarea furnizează hrana ideală pentru creşterea şi dezvoltarea sănătoasă a sugarului. A fost foarte bine stabilit faptul că laptele matern este cea mai bună sursă de hrană pentru sugari, fiind benefic pentru dezvoltarea lor fizică şi mentală.


Ce este alăptarea optimă?

 • nou - născutul trebuie să primească sân cât mai repede posibil după naştere, de preferat în prima oră;

 • dacă copilul se naşte prin operaţie cezariană, trebuie pus la sân de îndată ce starea de sănătate a mamei permite;

 • alăptarea cât mai timpurie şi mai frecventă conduce la instalarea mai rapidă a secreţiei lactate.

 • copilul va beneficia imediat de efectul protector al unei cantităţi concentrate de anticorpi din colostru (efect similar cu prima vaccinare);

 • alăptarea frecventă, la cererea copilului, inclusiv noaptea;

 • alăptarea exclusivă până la 5 - 6 luni de viaţă.
 • diversificarea alimentaţiei cu alimente potrivite la vârsta de 5 - 6 luni;
 • menţinerea alimentaţiei la sân până la 2 ani şi după.Sugarul mic trebuie să sugă frecvent, atât ziua cât şi noaptea, deoarece:

 • stomacul unui copil este mic şi poate primi numai o cantitate limitată de lapte la o masă; acest stomăcel trebuie reumplut des;

 • laptele de mamă este perfect adaptat pentru copil, se digeră uşor şi rapid, tocmai de aceea sugarul are nevoie de mese mai dese;

 • mesele frecvente sunt necesare pentru a menţine o secreţie lactată bogată a mamei;

 • un copil trebuie pus la sân de 8 - 12 ori în 24 ore, timp de 10 - 20 de minute la fiecare sân.Alimentaţia mamelor care alăptează

Mamele care alăptează trebuie să mănânce mai mult decât de obicei, dar nu au nevoie de alimente scumpe sau neobişnuite. Mesele trebuie să fie diversificate: produse lactate, alimente bogate în proteine, pâine, legume şi fructe. Nu există alimente naturale interzise pentru mama care alăptează; este totuşi de dorit să nu bea alcool, să evite cafeaua, ciocolata, condimentele, ceapa și usturoiul. Se contraindică fumatul şi cura de slăbire în timpul alăptării.


Primeşte copilul destul lapte ?

Da, dacă are mai mult de 6 scutece ude în 24 ore, are 4 - 6 scaune pe zi, între supturi copilul este mulţumit, creşte în greutate cu 100 - 200 grame pe săptămână. De asemenea, mama simte sânii plini înainte de supt şi mai moi după, aude cum înghite copilul în timpul suptului.

Experţii Organizației Mondiale a Sănătății precizează că “unicul şi cel mai de preţ aliment pentru perioada de nou - născut şi sugar, este laptele matern. El reprezintă un dar al naturii, decisiv pentru supravieţuirea speciei umane şi nu numai. El a constituit de-a lungul timpurilor „aurul lichid” la fel de bun, cu aceeaşi compoziţie şi cu aceeaşi culoare, atât pentru cei bogaţi, cu „sânge albastru”, cât şi pentru cei săraci.”

Vizualizari: 6261 | Voturi: 1

Comentariul tau

Harta site