Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

DR. PETRE CRISTINA MARTI 12.30 – 13.30
  JOI 12.30 – 13.30
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Băiţa bebeluşului

Din momentul în care mămica îşi aduce acasă bebeluşul, trebuie să ştie cum anume să îl îngrijească astfel încât să îi asigure o dezvoltare şi creştere cât mai sănătoase.
Fiecare pas, oricât de mic ar părea el, reprezintă un punct important în sănătatea sugarului şi este important ca mama să cunoască în detaliu tot ceea ce trebuie făcut din momentul sosirii acasă, nemaifiind înconjurată de cadrele medicale ce o puteau sfătui în orice moment al zilei. De acum este doar ea şi micuţul.
Iată câteva recomandări de care trebuie orice mămică trebuie să ţină cont în baiţa copilului imediat după naştere, dar şi câţiva paşi prin care acest ritual va deveni o simplă rutină în îngrijirea lui zilnică!
Asigură-te că încăperea unde îl speli este suficient de încălzită (dacă în mod normal, temperatura din camera unui nou-născut trebuie să fie de 22-23 grade Celsius, la baiţă aceasta trebuie să urce până spre 25 de grade Celsius, pentru a-i asigura un confort termic potrivit.
Umple cădiţa cu apă, astfel încât adâncimea să nu depăşească 5-6 cm;
Asigură-te că temperatura apei este optimă, aproximativ 37 de grade Celsius. Mama va verifica folosind un termometru sau prin introducerea încheieturii mâinii sau a cotului, zonele cele mai sensibile.
În cazul în care apa este prea fierbinte se va mai adăuga puţină apă rece şi invers, în aşa fel încât să fie potrivită.
Asigură-te că ai la îndemână tot ce îţi trebuie (scutece, prosoape, halat de baie, creme, hăinuţe, produse de îngrijire etc).
Bagă copilul mai întâi cu picioruşele în apă şi ţine-l bine cu o mână de spate, gât şi cap - nu îl băga brusc cu tot corpul, începe mai întâi să îl stropeşti uşor pe burtică, mânuţe şi umeri, cu mâna pe care o ai liberă.
Odată ce a ajuns deja în cădiţă, mângâie-l cu mana udă pentru a se obişnui cu apa.
Ai grijă să nu ajungă apa la guriţă sau în ochi. Pentru a-i spăla capul se recomandă să foloseşti o cârpă moale sau o bucată de prosop din bumbac, uşor umezită.
Pe tot timpul băiţei se va urmări ca umerii să fie în permanenţă acoperiţi cu apă, pentru ca să nu ii fie frig. Cu mişcări fine, circulare, se masează uşor pielea bebeluşului cu un săpun special în ordinea următoare: capul (din regiunea frontală către cea occipitală, având grijă să nu îi intre săpun în ochi sau apă în urechi ), gâtul, axilele, mânuţele, toracele, abdomenul şi picioruşele.
Spală-i bine căpşorul, inclusiv la “moalele capului” (fontanela). Nu-ţi fie teamă! Creierul este foarte bine protejat de piele şi de ţesuturile subiacente. Este foarte important ca pielea capului să fie bine curăţită, pentru a evita formarea crustelor.
Stabilirea orei pentru baie se va face de către mamă ţinând cont că:
- sugarul nu trebuie să fie flămând, pentru ca poate deveni agitat în timpul manevrelor din timpul băiţei;
- nu se va face băiţa imediat după masă pentru că sugarul poate vărsa;
Mămica (sau persoana care face primele băi ale sugarului) trebuie să fie foarte îndemânatică, pricepută, să aibă mişcări blânde şi sigure, pentru ca baia să fie plăcută pentru sugar.

Durata primei băiţe nu va trebui să fie prea mare.
Medicii recomandă ca în maxim 5-10 minute nou-născutul să fie deja îmbrăcat, ferindu-l în acest mod de îmbolnăviri. Aşadar, totul va fi efectuat destul de rapid, spălându-l cu grijă peste tot.
După ce ai spălat bebeluşul, clăteşte-i cu grijă pielea, insistând acolo unde sunt cute, în zona genitală şi sub bărbie.
Apoi înfăşoară-l într-un prosop moale (de finet sunt cele mai bune) şi şterge-l uşor.

Vizualizari: 2225 | Voturi: 1

Comentariul tau

Harta site