Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

DR. PETRE CRISTINA MARTI 12.30 – 13.30
  JOI 12.30 – 13.30
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Incidentele fiziologice ale nou-nascutului - crizele de adaptare

1. Scăderea fiziologică în greutate
2. Icterul fiziologic
3. Criza genitală
4. Descuamaţia fiziologică a nou-născutului

Despre acestea am vorbit în numărul trecut al revistei. De această dată vom continua cu:
5. Eritemul alergic al nou-născutului
6. Febra tranzitorie (de sete) a nou-născutului
7. Scaunele


Eritermul alergic apare în primele zile de viaţă la 50% dintre nou-născuţi. Apare ca erupţii variate: pete roşii (macule), mici elemente proeminente (papule) sau mici vezicule cu debut în ziua a treia de viaţă. Uneori erupţiile localizate pe faţă pot îmbraca aspectul unor placarde mari, roşii, asociate cu edemul ploapelor şi chiar cu secreţii ale conjunctivelor, coriza oculo-nazală. Se explică prin prezenţa de alergeni placentari eliberaţi în cursul expulsiei, dar şi a contactului postnatal cu alţi alegeni (scutece). Starea generală este bună si nu se constată alte tulburări generale, nu necesită tratamente speciale, ele dispărând spontan în câteva ore sau zile; în cazurile de erupţii intense şi persistente, se poate aplica pudră de copii.

Febra tranzitorie (de sete) a nou – născutului corespunde în timp cu punctul maxim al scăderii în greutate, poate apărea o bruscă ascensiune febrilă (de până la 390C). Sugarii reacţionează diferit la această febră: unii sunt agitaţi, cu un plâns răguşit; alţii sunt somnolenţi şi fără vlagă; buzele sunt uscate; cei mai mulți dintre nou – născuți îşi plimbă limba în gură, căutând sânul sau biberonul; micţiunile se răresc (sub 5 în 24 de ore); în cazurile grave apar semne de deshidratare acută. Dacă bebelușul nu este bolnav, febra se explică prin pierderea de lichide ce are loc după naştere (meconiu, urină, transpiraţie, respiraţie), precum şi prin greşeli de îngrjire. Febra dispare în condiţiile hidratării corecte.

Scaunele (materiile fecale) . Meconiul (primul scaun) se elimină uneori chiar în momentul expulziei, iar următoarele în 1-2 zile de la naştere. Meconiul este dens, se lipeşte de scutece, culoarea variază de la negru la brun – verzui, este steril şi conţine săruri biliare, pigmenţi, lipide, celule din epiteliul digestiv. Eliminarea sa întârziată sau lipsa eliminării în primele 48 ore poate semnifica sindrom subocluziv.
Colonizarea intestinului. După naştere, în decurs de câteva ore, tractul digestiv se umple cu aer şi se produce colonizarea cu microbi a diferitelor segmente ale tubului digestiv. La sugarii alimentaţi natural, în flora intestinală domină bacilul bifidus; la cei hrăniţi artificiali, colii. Germenii saprofiţi au o mare importanţă în digestia alimentelor şi în sinteza unor vitamine.
Scaunele de tranziţie. Între a treia și a cincea zi de viaţă, după eliminarea meconiului, apar scaune de tranziţie, rezultate din digestia primelor mese. Acestea sunt în număr de 5 - 6 î în decurs de 24 ore, de culoare verzui, uneori cu mucus, iar în cazul unei alimentaţii exclusive la sân se menţine în continuare un număr mare de scaune grunjoase, uneori galben - verzui și explozive. Este o mare greşeală de a considera drept patologice aceste scaune dacă nu se însoţesc de fenomene patologice (deshidratare, febră, modificări ale stării generale), iar mirosul lor rămâne acid – acrişor, de aceea nu se va impune nici o măsură de tratament.

Vizualizari: 6061 | Voturi: 2

Comentariul tau

Harta site