Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

DR. PETRE CRISTINA MARTI 12.30 – 13.30
  JOI 12.30 – 13.30
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Iritatiile provocate de scutec la bebelusi

Pielea bebeluşului tău este extrem de fină şi catifelată dar, în acelaşi timp, foarte fragilă. De aceea are nevoie de o atenţie specială, iar mămica este cea mai în măsură să aibă în vedere acest aspect.

În primele luni de viață, cei mai mulţi bebeluşi sunt predispuşi să sufere iritaţii ale pielii, principala cauză fiind umezeala acumulată în interiorul scutecelor de unică folosinţă.

Deşi par inofensive, iritaţiile pot jena bebeluşul, iar cei mici exprimă disconfortul prin plâns şi o stare de iritabilitate crescută, mai ales în momentul schimbării scutecului. Astfel, prevenirea şi tratarea lor eficientă sunt extrem de importante.


Pentru a preveni apariția iritaţiilor trebuie respectate câteva indicaţii:

 • Schimbă scutecul bebeluşului tău cât mai curând posibil după ce acesta s-a udat şi s-a murdărit.

 • Curăţă atent pielea acoperită de scutec după fiecare scaun, ştergând zona afectată cu blândeţe.

 • Lasă copilul fără scutec cât mai des cu putinţă. În astfel de cazuri, băile de aer pot face minuni.

 • Evită cât mai mult aplicarea produselor cosmetice pe pielea bebeluşului. O cremă cu oxid de zinc sau altă cremă recomandată de medic pentru a împiedica urina să intre în contact cu pielea iritată este suficientă.

 • Nu folosi scutece foarte strâmte, prea mici, materiale sintetice peste scutec sau alte metode care împiedică circulaţia aerului. Pielea trebuie să respire.

 • Urmăreşte cu atenţie copilul în perioada în care îi administrezi antibiotice (ce îi pot provoca diaree) sau atunci când este deranjat la burtică din alte cauze, pentru a putea reacţiona în timp util şi pentru a-i schimba scutecul ori de câte ori este necesar.


Prevenirea apariţiei iritaţiilor ar fi ideală, însă, dacă nu a fost posibilă, iată câteva sfaturi utile pentru tratarea lor:
 • Menţine pielea bebeluşului uscată şi curată, schimbând scutecul cât mai des.

 • Dacă foloseşti şerveţele umede, loţiuni, pudră, încearcă să le elimini. Este posibil ca aceste produse să fie cauza apariţiei iritaţiei.

 • Curăţă pielea doar cu apă şi săpun, după care usucă bine zona spălată cu un prosop moale, absorbant, prin tamponare şi mişcări blânde.

 • Aplică pe zona inflamată o cremă protectoare cu zinc. De asemenea, cremele cu gălbenele, cătină sau ulei de măsline fiert şi răcit aplicate pe zona inflamată, pot da rezultate bune.

 • Lasă copilul fără scutec cât mai mult posibil, după fiecare schimbare. Aerul favorizează vindecarea, iar starea de disconfort a bebeluşului va dispărea.


În mod normal, o iritaţie se vindecă în 2-3 zile, dar poate reapărea după o perioadă scurtă de timp dacă nu este respectată o igienă riguroasă.

În cazul în care zona afectată nu dă semne de vindecare, este indicat să consultaţi medicul pediatru. În funcţie de aspectul pielii, probabil vă va recomanda suplimentar o cremă antimicrobiană, la care poate asocia şi un antifungic sau, dacă e vorba de o infecţie, antibiotice.

Vizualizari: 7316 | Voturi: 3

Comentariul tau

Harta site