Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

DR. PETRE CRISTINA MARTI 12.30 – 13.30
  JOI 12.30 – 13.30
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

La ce trebuie sa te astepti intr-un Spital Prieten al Copilului?

De ce un spital privat îşi doreşte să fie Spital prieten al copilului?

Încă de când era un vis, maternitatea noastră dorea să vină în întâmpinarea nevoilor gravidei, mamei, nou-născutului și familiei.

Astăzi, după ce s-au împlinit mai bine de 3 ani din clipa în care a venit pe lume primul bebeluș în sala noastră de naștere, după un moment de reușită, acela al desemnării Unicef ca “Spital prieten al copilului’’, personalul medical își amintește cum fiecare și-a îndeplinit un vis, o dorință.

Suntem onorați că deţinem această certificare, “Spital prieten al copilului’’. Simțim că ne reprezintă, este ceea ce ne dorim a înfăptui și am realizat acest lucru fără a ne simți încorsetați de regulile impuse ale unui program stabilit la nivel mondial/național. Este conduita pe care am ales să o adoptăm în maternitatea noastră, pe deplin informați, ca fiind benefică pentru mamă – copil -familie!

Cine suntem noi?
* Suntem mame care am născut și alăptat, care am avut experiențe de naștere și alăptare iar acum încercăm să oferim celor care ne trec pragul, ceea am simțit noi că ne-ar fi împlinit în momentul nașterii pruncilor noștri.
* Suntem tați, înainte de a fi medici.
* Suntem viitoare mame care aspirăm să avem copii.
* Suntem profesioniști în medicină şi psihologie, mereu informați, care ne-am dorit a umaniza nașterea și să oferim acestui moment important al familiei, în special o valoare afectivă și nu numai una medicală.
* Suntem mame care am născut în această maternitate, iar acum oferim aceeași căldură pe care am primit-o și noi la naștere.

De aceea este atât de simplu, fiindcă ceea ce ne satisface pe noi oferim celor care ne trec pragul. Ne-am dorit ca nașterea în apă să se poată desfășura în cadrul maternității noastre, pentru diminuarea durerii mamei la naștere și în special, pentru firescul tranziției pe care o percepe bebelușul abia născut. Este impresionant să urmărești cum micuțul după ce s-a născut, face câteva mișcări în apă, după care este ușor direcționat către abdomenul mamei, unde poposește. Mama obosită își primește puiul și exaltă de fericire când îi simte căldura micuțului, detașată de tot ce se petrece în jurul său, trăind euforia momentului unic. Cadrele medicale privesc această îmbrățișare, așteptând încetarea pulsațiilor cordonului ombilical, după care tatăl, dacă își dorește, poate da startul bebelușului în viață prin pensarea cordonului bebelușului care îi menține încă legătura cu mama sa. Apoi începe căutarea micuțului, care prin mișcările instinctive se îndreptă către sânul mamei iar după câteva încercări poate iniția primul supt.

Pentru noi este esențial acest moment imediat, deoarece acel cockteil hormonal prezent după naștere, îi permite mamei prin contactul cu pruncul său, inițierea primului supt, instalarea lactației și în special dezvoltarea atașamentului.

În maternitatea noastră se respectă dorințele mamei și ale tatălui, iar cel mai adesea mamele își doresc puii în contact direct și continuu cu ele. Dacă starea de sănătate a mamei și a copilului o permit, alăptarea se va iniția în prima jumătate de oră, după care aceștia vor rămâne nedespărțiți, în saloanele special destinate familiei formate din trei membri. Chiar dacă gravida a fost operată, ea își dorește micuțul imediat ce a fost adusă din sala de operație. Ni se pare firesc ca bebelușul să fie lânga mama sa când aceasta și-l dorește! Mama își vede pruncul și îl simte în contact cu pielea sa, iar dacă acesta este agitat, apropierea de mamă îl calmează, după care începe să caute sânul. O mamă operată știe că va avea lapte dacă bebelușul va suge cât mai des la sân.

Pe durata spitalizării, familiei i se oferă materiale în care există informații despre alăptare, sfaturi despre îngrijirea nou-născutului, depresia postpartum. Noi am considerat firesc ca mama să se informeze și din alte surse, de aceea am asigurat materiale actualizate.

La externarea din spital, există o relație de încredere personal medical - familie, iar la solicitarea familiior am înființat programe de urmărire a nou-născuților unde asigurăm consiliere gratuită în alăptare. De asemenea, orice mamă care a născut în maternitatea noastră și ne solicită ajutorul cu privire la alăptare, va primi consiliere în cadrul clinicii, cât și pe forumul de discuții al maternității.

Acestea sunt principii pe care noi le-am considerat benefice mamei, tatălui și viitorului copil. Într-o primă fază ne-am dorit o naștere în care să primeze nevoile familei, gravidei, nou-născutului. Ne-am informat continuu pentru a fi alături de gravidele care și-au dorit să aibă o experiență diferită la naștere în care să primeze sentimentele.

La ce trebuie să te aştepţi într-un Spital Prieten al Copilului

Dacă bebelușul tău se va naște într-o maternitate Spital Prieten al Copilului te poți aștepta la un anumit standard de îngrijire:
* Dacă pe durata sarcinii vei veni la control la maternitate, ți se vor da informații despre îngrijirea și hrănirea nou-născutului, inclusiv despre beneficiile alăptării, astfel încât vei ști ceea ce este necesar pentru a lua o decizie informată.
* Asistența de neonatologie te va ajuta să începi să alăptezi în prima jumătate de oră după naștere.
* Copilul va sta în permanență cu tine.
Dacă ai decis să alăptezi:
* Asistenta de neonatologie îți va arăta cum să ții copilul pentru a se atașa corect, astfel încât el să sugă bine iar tu să nu ai dureri.
* Ți se vor da informații corecte și substanțiale despre cum să alăptezi și cum să ai lapte suficient pentru copilul tău.
* Vei fi învățată cum să îți mulgi laptele, pentru a goli sânul când este prea plin, pentru a stimula secreția lactată sau pentru a asigura lapte pentru bebelușul care nu poate suge; copilul va primi laptele tău pe sonda, cu cănița, seringa sau lingurița.
* Bebelușul tău nu va primi apă, glucoză sau lapte artificial cu excepția situațiilor în care este nevoie din motive medicale.
* Vei primi informații despre persoanele sau locurile de unde poți obține consiliere în alăptare.
Dacă ai decis să îți hrănești copilul cu lapte formulă:
* Personalul îți va raspunde la întrebări și îți va arăta cum să îl prepari și să i-l dai copilului în condiții de igienă și siguranță.

Întregul personal dintr-o maternitate Spital Prieten al Copilului este instruit să îți ofere acest tip de informații și să te sprijine să alăptezi cu succes.

Vizualizari: 7743 | Voturi: 4

Comentariul tau

Harta site