Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

DR. PETRE CRISTINA MARTI 12.30 – 13.30
  JOI 12.30 – 13.30
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Lumea bebelusului

Puiul tău abia a venit pe lume. Te gândeşti că nu pricepe nimic. Este adevărat, nu pricepe mare lucru, dar simte tot. Simţurile i se dezvoltă încă din viaţa intrauterină iar la naştere el vede, aude, gustă, miroase şi simte. Şi, cu fi ecare zi ce trece, simţurile sale se dezvoltă.


Auzul

Structura urechii interne se defi nitivează din luna a șasea de sarcină, iar fătul reacţionează la sunete puternice încă din săptămâna 24. Din luna a șaptea reacţionează la sunete, atât din exteriorul, cât şi din interiorul corpului mamei, le poate şi memora (vocea mamei, a tatălui, chiar și unele melodii), recunoscându-le astfel după naştere. Încă din prima lună de viaţă, bebeluşul va fi foarte atent la toate sunetele din jurul lui. Va reacţiona la sunetele familiare şi va fi interesat de tot ce aude. Nu poate însă localiza zona de unde provin, acest lucru petrecându-se abia în jurul vârstei de 3 luni. Atunci va întoarce privirea spre mamă când îi va auzi vocea. Între 7 şi 10 luni reacţionează la alte sunete necunoscute (muzică, paşi, conversaţie). Între 11 şi 15 luni răspunde prin limbaj verbal sau non-verbal la sunetele auzite. Pentru a ajuta la dezvoltarea acestui simţ, mama trebuie să-i citească, să-i vorbească și să-i cânte cât mai des. Sunetul vocii unui adult, infl exiunile,precum și ritmul rostirii cuvintelor îl vor ajuta să vorbească mai uşor.

Văzul

La naştere, simţul văzului este mai puţin dezvoltat. Bebeluşul vede, dar nu la distanţă, nu clar, ci umbre, nu percepe culorile şi nici nu vede în relief. În jurul vârstei de 2 luni îţi va căuta privirea şi va fi capabil să diferențieze culorile şi anumite detalii. Pe la 4 luni poate vedea cu ambii ochi în acelaşi timp, va urmări mişcarea unui obiect și va recunoaşte obiectele familiar (jucării, biberoane). Îi atrag atenţia în mod deosebit anumite culori: roşu, galben, albastru. La 6 luni poate vedea umbrele, mărimea obiectelor. Îşi dă seama că există culori diferite, dar nu distinge toate nuanţele. La 1 an vederea panoramică este identică cu cea a adultului, dar culorile le va putea numi corect după 2 ani. Pentru a-l ajuta să-şi dezvolte vederea, interacţionează cu el, oferă-i jucării colorate și cărţi cu ilustraţii.

Atingerea

Simţul tactil este printre primele care se dezvoltă, iar la naştere este complet funcţional (simte temperatura mediului, textura hăinuţelor). Prin atingere, descoperă mediul înconjurător. Atunci când îl mângâi, nu doar îl linişteşti, ci îl ajuţi să se dezvolte (în timpul atingerii se eliberează hormoni de creştere). Pentru a-l ajuta, ia-l în braţe, leagănă-l, mângâie-l, fă-i masaj, lasă-l să vină în contact cu diferite texturi (moale, aspru), cu denivelări.

Gustul

Şi gustul se dezvoltă din viaţa intrauterină. La naştere sunt prezente toate cele 4 gusturi (dulce, sărat, acru, amar), bebeluşul preferându-l însă pe cel dulce. La celelalte gusturi face grimase, salivează, întoarce capul sau chiar plânge. Se poate spune că la această vârstă acest simţ este mai dezvoltat decât la adult. Când începi diversificarea vei observa preferinţele copilului.

Mirosul

Sistemul olfactiv este complet dezvoltat din luna a șasea de viaţă intrauterină, putând percepe mirosurile generate de lichidul amniotic, le memorează şi, la naştere, are deja mirosuri preferate. La 12 ore de la naştere îşi poate exprima satisfacţia când percepe mirosul mamei, mirosul de lapte, dar şi dezgustul faţă de mirosurile dezagreabile. Mirosurile familiare îl liniştesc. În acelaşi timp poate refuza sânul dacă ai folosit un deodorant sau un săpun parfumat care nu-i place.

Vizualizari: 4382 | Voturi: 6

Comentariul tau

Harta site