Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

DR. PETRE CRISTINA MARTI 12.30 – 13.30
  JOI 12.30 – 13.30
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Ştergerea corectă a bebeluşului

Sugarul scos din baie trebuie învelit într-un prosopel moale, în prealabil încălzit, să nu îi irite în niciun fel pielea. Nu trebuie şters pentru că asta ar duce la rănirea pielii şi ar declanşa senzaţii neplăcute ce pot avea ca rezultat spaima de orice baie sau simplă ştergere. Indicat este să se treacă cu blândeţe prosopul peste piele, ca o tamponare; toate pliurile (cutele ) pielii (axilele, gâtul, regiunea inghinală, pliurile de la coapsele sugarilor mai graşi, zona ombilicală) se desfac şi se tamponează cu atenţie.
După aceea poţi începe răsfăţul cu un masaj special şi se încheie cu o masă la sânul mamei.
Poţi folosi ulei de masaj pentru masarea tălpilor, picioarelor, spatelui şi mânuţelor.
În cazul în care micuţul tău are o mică iritaţie de la scutece, după ce este curat şi uscat este recomandat să îi dai cu talc sau cu o loţiune cu pH neutru, hidratantă.

Organele genitale ale bebeluşilor trebuie să fie îngrijite atent întrucât sunt foarte sensibile, mai ales imediat după naştere.
Timp de câteva săptămâni de la naştere, acestea trebuie să fie curăţate numai cu apă, nu şi cu săpun sau alte şampoane speciale pentru copii.
Apoi, puteţi să spălaţi cu apă şi săpun special pentru copii, cu pH neutru.
Îngrijirea organelor genitale la fetiţe
Foloseşte un şerveţel pentru bebeluşi sau o cârpă umedă pentru a curăţa zona genitală. Asigură-te că vei şterge dinspre faţă spre spate, la o distanţă de vaginul fetiţei.
Acest procedeu va minimaliza posibilitatea ca bacteriile să intre în vagin şi să provoace infecţii.
Dacă sunt depuneri între labii, trebuie să le ştergi în timpul curăţării, dar cu foarte multă blândeţe, pentru că este o zonă foarte sensibilă.
Trebuie să acorzi foarte multă atenţie calităţii săpunului şi a spumantului de baie care va veni în contact cu această zonă. Unele produse care conţin parfum pot fi iritante.
Dacă foloseşti astfel de produse, foarte parfumate, ar trebui să le monitorizezi şi să întrerupi folosirea lor dacă apare orice semn mic de iritaţie.
Igiena organelor genitale la băieţi
La fiecare schimbare de scutec şi la băiţă, se spală sau se şterge zona din jurul penisului şi scrotul pentru a curăţa depunerile de urină sau fecale.
Puteţi folosi o cârpă curată înmuiată în apă sau faşă sterilă umedă. Într-o anumită măsură, penisul bebeluşilor se curăţă singur, aşa că nu este recomandat să tragi prepuţul înapoi pentru că nu este capabil să revină.
Acest lucru este dureros şi poate duce la formarea de cicatrici permanente şi de aderenţe.
În schimb, degajaţi uşor extremitatea glandului, pentru a curăţa smegma (substanţă albicioasă formată din celule moarte şi din secreţiile glandelor sebacee ale prepuţului, care se acumulează între gland şi prepuţ).
În timp, prepuţul se va retracta de la sine, acest lucru producându-se la momente diferite de la un copil la altul.

După îmbăiere
Mama va putea să folosească produsele de igienă, conform recomandărilor medicului, având grijă ca atât ochii, urechile, năsucul, unghiile, cât şi organele genitale să fie curăţate cu ser fiziologic potrivit recomandărilor.

Vizualizari: 3549 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site