Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

A venit vara! Copilul meu este in siguranta?

Climatul marin oferă o atmosferă uşor sărată, curată, cu umiditate mare, cu briză sau vânt, temperatură relativ constantă şi o lumină solară bogată în raze ultraviolete. Climatul marin răscoleşte biologic profund şi rapid orice organism, stimulând creşterea, funcţiile de apărare, metabolismul în general şi îndeosebi al vitaminei D, al calciului, iar la final, bronzarea pielii.


Copilul sănătos poate fi dus la mare, după ce a împlinit 9 luni, când se poate ridica şi merge bine. O dată cu venirea verii, trebuie folosit orice prilej pentru obișnuirea sa cu expunerea la aer şi soare, lăsat să se joace afară cu o pălăriuţă pe cap, desculţ şi îmbrăcat cu un tricou (obligatoriu de bumbac) cu mâneci scurte și pantalonaşi scurţi. Trusoul trebuie să cuprindă 2-3 costume de baie, pălăriuţă/şapcă de culoare deschisă, încălţăminte cu talpă flexibilă, papuci, cămăşi/tricouri, chiloţi, prosoape şi haine mai călduroase pentru vremea nefavorabilă, termos, jucării, minge, colac/pernuţe, piscină gonflabilă și umbrelă.

S-a dovedit legătura dintre expunerea excesivă la radiaţii ultraviolete în copilărie şi apariţia ulterioară a cancerului pielii. Tocmai de aceea vă sfătuiesc să evitaţi expunerea directă la soare indiferent de vârstă. Bronzul se produce după un prealabil eritem solar (roşeaţă), care implică anumite riscuri: modificări ireversibile ale ţesutului conjunctiv, pierderi de apă, subţierea stratului pielii. Se recomandă protejarea pielii cu cremă sau loţiune care conţine factor de protecţie (contra radiaţiilor ultraviolete) cu valoare de minim 25. Aceasta înseamnă acoperirea întregii suprafeţe de piele expusă la soare.

Recomandări de program: copiii între 1-3 ani nu vor fi ţinuţi mai mult de 2 ore pe plajă (08:00-08:30 şi 10:00- 10:30), având grijă să li se dea să bea lichide, să fie ţinuţi alternativ la umbră şi soare şi să nu stea mai mult de 15 minute în apă. Când devin plângăreţi, somnolenţi, trebuie duşi acasă. Copiii peste 3-4 ani pot rămâne pe plajă 3 ore în cursul dimineţii (08:00-11:00) şi 1-2 ore după-amiază. Copiii mari, obişnuiţi deja cu soarele, pot merge pe plajă şi între orele 16:00-18:30 când se pot scălda, apa mării fiind mai caldă.

Recomandăm ca, în primele zile, expunerea la soare să nu depăşească 5 minute pe fiecare parte a corpului, iar durata să crească zilnic cu câte 5 minute, ajungându-se dupa cca. 1 săptămână la 30-40 de minute de plajă. Scăldatul în apele Mării Negre este plăcut şi tolerat de toate vârstele dacă apa înregistrează peste 20 °C , iar în aer sunt peste 22 °C. Frigul rămâne principalul inamic al intrării şi rămânerii în apă de care nu trebuie să uitați atunci când pregătiți bagajul pentru plajă.

Vizualizari: 4325 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site