Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Alergia la proteinele din laptele de vaca

Alergia la proteinele din laptele de vacă este cea mai frecventă reacție alergică alimentară în rândul micuţilor, afectând 2-7 % dintre sugari. Declanșarea ei are loc, cel mai frecvent, după introducerea laptelui formulă care are la bază proteinele laptelui de vacă. Simptomele se manifestă adesea după câteva săptămâni, însă reacţia poate să apară şi la o oră după ce micuţul a primit biberonul cu lapte. Manifestările pot fi uşoare sau foarte severe.


Simptomele alergiei pot fi :
- reacţii declanşate în câteva minute de la consumul unor cantităţi mici de lapte și se manifestă prin senzație de mâncărime, edem al buzelor, feţei şi limbii, erupţii cutanate şi, ocazional, tuse însoțită sau nu de wheezing.
- reacţii declanşate la câteva ore, manifestate prin vărsături şi diaree.
- reacţii de tip întârziat: erupţii pe tegumente, diaree, eczema feţei, tuse cronică, wheezing, colici abdominale, creştere necorespunzătoare în greutate, anemia feriprivă.

Cum apare acest tip de alergie
Laptele de vacă conţine trei proteine implicate în alergii: beta-lactoglobulina, lactalbumina şi cazeina. Organismul copiilor alergici nu le recunoaşte ca proteine inofensive şi produce anticorpi împotriva lor, ca o reacţie de apărare.
Aceşti copii vor prezenta valori crescute ale IgE specific la laptele de vacă şi un rezultat pozitiv la testul screening Phadiatop infant. De asemenea, reacţia Gregersen (hemoragii oculte în scaun) poate fi pozitivă.
Deşi se intamplă rar, chiar şi sugarii alimentaţi exclusiv la sân pot prezenta reacţii împotriva proteinelor alimentare transmise din dieta mamei în laptele matern.

Tratament
Dacă micuţul tău are într-adevăr o alergie, există soluţia laptelui ce conţine proteine extensiv hidrolizate (proteinele din laptele de vacă sunt fragmentate la maximum pentru a putea fi tolerate de copil), formulă pe bază de aminoacizi liberi sau proteine vegetale din soia. Preparatele cu proteine din soia sunt mai accesibile ca preţ, însă 25% dintre sugari pot prezenta hipersensibilizare şi la proteinele din soia.
Sugarii alimentaţi la sân care dezvoltă simptome de alergie alimentară pot obţine rezultate pozitive prin eliminarea din dieta mamei a laptelui de vacă, a ouălor, peştelui, alunelor şi nucilor.

Prognostic
Alergia la proteinele laptelui de vacă dispare o dată cu trecerea anilor. Apare toleranţa față de proteinele din lapte şi după un anumit timp copilul poate să nu mai prezinte nici un simptom. Durata dietei este variabilă, în general 1-6 ani, până la restabilirea toleranţei digestive.
Existenţa terenului alergic familial este un element suficient de sugestiv pentru iniţierea unor măsuri profilactice, cum ar fi prelungirea alimentației naturale şi întârzierea diversificării (în aşteptarea maturizării sistemului imunitar).

Dr. Corina FRECUȘ

Vizualizari: 4246 | Voturi: 1

Comentariul tau

Comentarii

  • Birsanuc Claudia Elena

    Testul Phadiatop infant a iesit pozitiv iar IGE 341.9 la copil de 1 an si 5 luni. Va rog frumos sa ma indrumati ce trebuie sa fac mai departe pentru a fi 100% sigura ca este alergic copilul la proteina din lapte. Va multumesc

Harta site