Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Analizele necesare pentru intrarea copilului in colectivitate

Te apropii de momentul în care micuţul tău urmează să intre în colectivitate? Desigur, intrarea copilului într-un grup organizat îl ajută să se dezvolte pe toate planurile, însă trebuie să ţii cont de câteva aspecte foarte importante.

Este cunoscut faptul că micuţii au un sistem de apărare fragil, mai ales că până la vârsta intrării în colectivitate nu au luat contact cu foarte mulţi agenţi infecţioşi iar sistemul lor imunitar este, în continuare, în dezvoltare.

În lipsa anticorpilor, bolile se transmit foarte uşor, afectând activitatea și starea de sănătate atât a copilului, cât şi a părinţilor.

Aşadar, intră în atribuţia ta de părinte să-l protejezi și să te asiguri că este sănătos înainte de a face cunoștinţă cu noii săi colegi.


Dacă te numeri printre cei care îşi duc copilul în colectivitate, trebuie să ştii din timp că fiecare instituţie şcolară solicită pentru înscriere următoarele investigaţii şi analize medicale obligatorii:

  • Examen coproparazitologic microscopic – pentru identificarea paraziţilor intestinali (giardia, oxiuri, limbrici, tenia).

  • Exudat faringian şi nazal – pentru identificarea bacteriilor (meningococ, pneumococ, streptococ, stafilococ auriu) de la nivelul căilor respiratorii responsabile pentru menigite, amigdalite, otite, penumonii, etc. Dacă este cazul, se impune antibiograma pentru culturi pozitive.

  • Coprocultură – pentru identificarea bacteriilor patogene din materiile fecale.

  • Consult pediatric – ce presupune o examinare medicală completă a copilului și se încheie cu eliberarea unui aviz epidemiologic din partea medicului specialist. În urma acestui control, medicul pediatru poate recomanda şi efectuarea unui consult oftalmologic pentru a depista din timp tulburările de vedere, precum şi a unui consult ORL pentru testarea acuităţii auditive.


Este bine ca aceste analize şi investigaţii să fie făcute din timp astfel încât orice problemă depistată să fie remediată cât mai curând, iar micuţul tău să păşească în sala de clasă plin de energie şi dornic de a-şi face noi prieteni.

Vino acum în recepția Spitalului Privat Isis și solicită pachetul complet de investigații necesare pentru intrarea copilului în colectivitate. Ai o reducere specială și o surpriză pentru copilul tău, pentru că suntem alături de tine, încă de la început!

Cu drag, Echipa Spitalului Privat Isis.

Vizualizari: 6456 | Voturi: 7

Comentariul tau

Comentarii

  • puscasu nalini

    Aceeasi intrebare care va mai este adresata o data pe site:costul pachetului de analize pt inscrierea la gradinita?Multumesc!

  • Adina H.

    Îmi puțeți spune care este costul pachetului? Mulțumesc.

Harta site