Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Anemia la copii, inamicul unei dezvoltari normale

Primii ani din viața unui copil sunt decisivi în definirea viitorului său. O nutriție corespunzătoare permite, pe lângă dezvoltarea armonioasă, maturizarea sistemului imunitar ce va lupta împotriva infecțiilor sau dezvoltarea anumitor afecțiuni cronice, întâlnite la vârsta adultă.

Una dintre cele mai frecvente afecțiuni tăcute ale copiilor de toate vâstele este anemia. De cele mai multe ori nu se manifestă în mod vizibil, însă netratată, poate provoca anumite complicații privind dezvoltarea armonioasă a micuțului.


Ce înseamnă însă anemia? De ce apare la copii, cum se stabilește acest diagnostic și cum poate fi prevenită?

Anemia este o disfuncție frecventă la copii, căci corpul lor este în plină dezvoltare, cauza principală fiind insuficiența fierului în alimentația copilului.

Lipsa fierului în sânge va încetini producția de hemoglobină, astfel țesuturile organismului vor primi mai puțin oxigen decât ar avea nevoie.

Deseori, în cadrul spitalului nostru, întâlnim situații în care părinții îngrijorați cer sprijinul cadrelor medicale, pentru că doar în urma interpretării unor simptome fiziologice a fost formulat diagnosticul de anemie.

Pielea palidă, oboseala, lipsa poftei de mâncare, sunt semne ce pot semnala o astfel de afecțiune. Alteori se poate sesiza o ușoară formă de amețeală, dureri de cap, tulburări de creștere în înălțime și greutate, accelerarea frecvenței cardiace și respiratorii, dispnee (respirație dificilă), palpitații.

Dacă recunoști la copilul tău simptomele enumerate mai sus, te poți adresa medicilor din cadrul secției de pediatrie a Spitalului Privat Isis.

Medicii de gardă vor avea grijă ca în urma unei examinări clinice a copilului, să vă indice un set complet de analize de sânge în cadrul laboratorului nostru. Se vor urmări numărul de hematii, hemoglobina, hematocritul, fierul seric și feritina.

De asemenea, istoricul medical al copilului și un control pediatric amănunțit, fac parte din protocolul ce va ajuta medicul curant în stabilirea unui diagnostic clar, corect și complet, care să identifice anemia, tipul ei, precum și metodele prin care se poate remedia.

În urma rezultatelor analizelor, medicul specialist va prescrie tratamentul corespunzător în funcție de nivelul fierului în organism, iar dozarea se face în funcție de vârstă și greutatea copilului și se va respecta cu precizie.

Pe lângă tratamentul medicamentos, o alimentație echilibrată este regula de bază pentru preîntâmpinarea deficitului latent de fier și a anemiei. Alăptarea exclusivă până la 6 luni și, bineînțeles, o diversificare corectă în perioada de bebeluș constituie piatra de temelie pentru viitoarele obiceiuri alimentare.

Este important ca în cazul copilului anemic, meniul zilnic să cuprindă o varietate de alimente cu un conținut mare de fier, cum ar fi: ficat, rinichi, carnea de vacă, gălbenușul de ou, fructele uscate, mazărea, ciupercile și legumele verzi.

De asemenea, absorbția fierului poate fi îmbunătațită prin includerea în cadrul fiecărei mese, alături de carne sau pește, a unei surse de vitamina C.

Vizualizari: 6665 | Voturi: 2

Comentariul tau

Harta site