Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Ascaridioza

Ascaridioza este o parazitoză frecvent întâlnită la copil (indiferent de vârstă). Parazitul incriminat în producerea bolii (viermele cilindric Ascarislumbricoides) va determina apariția afecțiunii cunoscută în popor sub denumirea de limbrici. Adulții sunt albi sau gălbui, cu o lungime de 15-35 cm şi trăiesc 10-24 de luni în intestinul subțire.

Ciclul evolutiv:
Infecția debutează cu ingestia ouălor de ascaris, adesea prin alimente contaminate (prin contactul cu solul, plin de ouă din fecalele animale sau umane). Ouăle sunt foarte rezistente la condițiile de mediu înconjurator şi pot rezista pe sol pâna la câțiva ani. Odată înghițite, acestea eclozează şi eliberează larva în intestin. În fi ecare zi, o femelă limbric produce 240.000 de ouă care sunt fertilizate de masculi. Ouăle fertilizate, care sunt eliminate pe sol împreună cu fecalele, devin infecțioase în 5-10 zile. Acestea pot rămâne viabile pe sol până la 17 luni. După ce au fost ingerate, ouăle eclozează şi traversează peretele intestinal, trecând în circulația limfatică şi sanguină ajungând în stare larvară la plămâni. Ciclul durează 1-2 luni şi poate determina pneumonie şi eozinifilie.
Stadiul al doilea al migrării implică expectorarea larvelor şi reînghițirea acestora. Larvele ajunse din nou în intestin se vor matura aici, vor depune ouă şi vor fi eliminate prin scaun sau bucal. Viermii adulți se hrănesc cu produşii de digestie ai gazdei. Viermii nu se multiplică în gazdă şi aceştia trăiesc până la 2 ani; pentru ca infecția să persiste este nevoie de o reinfectare cu ouă de pe sol.


Simptome și diagnostic:
Simptomele inițiale din timpul migrației respiratorii pot fi variate, de la tuse seacă şi erupții cutanate, până la simptome de pneumonie cu dispnee, wheezing, tuse, febră moderată; excepțional poate să apară hemoptizie (să se elimine sânge prin tuse).

Localizarea intestinală poate determina:
- durere abdominală, scădere ponderală, anorexie
- eliminare de viermi prin vărsătură sau pe cale nazală
- eliminare de viermi prin scaun
- greață şi vărsături
- amețeli, iritabilitate
- diaree intermitentă

Complicațiile apărute sunt datorate tendințelor de agregare a paraziților adulți şi implică blocarea apendicelui, a căilor biliare cu icter mecanic sau invazia pancreasului. De asemenea, pot determina deficit staturo-ponderal la copii şi deficit vitaminic.

Diagnosticul ascaridiozei se realizeză prin decelarea parazitului adult, a larvelor sau a ouălor. Diagnosticul de laborator se bazează pe evidențierea ouălor de limbrici în scaun prin examenul coproparazitologic. În 40% din cazuri, examenul poate fi negativ deoarece ouăle apar în fecale după 60-70 de zile de la infecție. Ulterior vor fi eliminate prin anus şi, excepțional, prin cavitatea bucală.

Tratament.
Tratamentul se bazează pe antihelmintice: albendazol, mebendazol, levamisol, pirantelpamoate. Cele mai bune strategii de prevenție includ utilizarea de produse sanitare şi de igienă adecvate, precum şi evitarea consumului de fructe şi legume nespălate sau negătite.
Examene adiționale ale scaunului sunt necesare la 1-2 săptămâni după terapie iar dacă infecția este încă prezentă trebuie repetat tratamentul.


Dr. Corina FRECUȘ
Medic Specialist Pediatru
Doctor în Științe Medicale
As. Univ. Facultatea de Medicină
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 3745 | Voturi: 1

Comentariul tau

Harta site