Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Atenție la joacă!

Viaţa copiiilor noștri poate fi pusă în pericol adesea de accidentele petrecute în parc. Cele mai frecvente cauze ale acestora sunt:

Suprafața dură pe care este amenajat locul de joacă. Două treimi dintre accidente se petrec atunci când spațiul de joacă este amenajat pe o suprafață ce nu amortizează șocul. Pentru că nu putem preveni căzăturile este important ca micuţul să nu se aleagă cu răni severe.

Cele mai sigure suprafețe sunt cele cu nisip, scoarță de copac, rumeguş, cauciuc, anvelopă mărunţită. Dar pentru a fi eficiente trebuie să aibă o grosime de minim 12 cm, iar echipamentele de joacă trebuie amplasate la o înălțime de maxim 1,5 m de la nivelul solului.


Echipamentele de joacă necorespunzătoare - leagăne, balansoare ce nu sunt bine fixate, tobogane cu zona de aterizare improprie, spații de cățărare cu goluri, scări cu trepte lipsă, în special scândurile rupte la un pod de lemn pot fi reale pericole pentru copii. Jocuri din fier ruginit, cu colțuri ascuțite, margini tăioase sau leagăne așezate prea aproape unul de celălalt pot transforma jocul copilului într-o experiență neplăcută. Din păcate, o dată la 4-5 ani are loc un accident mortal în spațiile de joacă.

Spațiile de joacă neîngrijite ascund pericole la tot pasul.

Cioburi de sticlă, mai ales în spațiile acoperite cu nisip pot tăia mânuțele “exploratorului”. În cazul unui astfel de accident spală rana cu apă din abundență şi dezinfecteaz-o cât mai rapid.

Pietrele mici pot fi înghițite de copilaşi, dar în același timp au obiceiul de a le arunca în partenerii de joacă atunci când se ceartă.

Pentru a preveni accidentele grave și pentru a vă bucura alături de micuțul/a voastră în parc supravegheați-i în permanență, nu-i lăsați desculți vara în locurile de joacă pentru a nu se tăia într-un ciob, a nu se înțepa într-o așchie sau a nu se arde întrun muc de țigară proaspăt stins.

După ce se joacă cu mânuțele în nisip șterge-l cu șervețele umede pentru a evita contaminarea microbiană.

Din punct de vedere legislativ există o Hotărâre de Guvern nr.1.102 din 2002, republicată în 2009, prin care administratorii spațiilor de joacă din parcuri sunt obligați să asigure împrejmuirea locului de joacă, să afișeze la intrarea în parc numărul autorizației de funcționare și să afișeze numerele de telefon ale salvării, pompierilor, ale poliției și ale autorității pentru protecția consumatorului.

Dar în lipsa unei legislații bine puse la punct privind amenajarea locurilor de joacă, în conformitate cu normele europene, nu ne rămâne decât ca noi, părinții, să fim vigilenți și să ne urmărim cu atenție copiii, pentru a-i proteja.


Dr. Oana BARBU
Medic Primar Pediatru

Vizualizari: 6950 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site