Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Bebelusul meu plange. Are colici?

Colicile reprezintă crize de agitaţie paroxistică a sugarului care adesea durează mai mult de trei ore pe zi, cel puţin trei săptămâni şi care incep să descrească în intensitate după trei luni de viaţă. Aceste crize apar de obicei seara şi se caracterizează prin plâns ascuţit care nu se consolează prin metode obişnuite (alăptare, plimbare, purtatul în braţe).
Mulţi părinţi cred că pe copil îl doare ceva,din cauza poziţiei adoptate de acesta: este încruntat,îşi adună genunchii spre burtică, îşi freacă picioruşele.

Tratamentul colicilor este controversat.

Există o gamă variată de produse farmaceutice destinate acestui scop. Se pot încerca tratamente sub formă de picături din extracte naturale de plante cu menţiunea că unii sugari reacţionează bine la anumite produse, alţii la altele.Mai puţin recomandat este utilizarea ceaiurilor contra colicilor în situaţia sugarilor alimentaţi natural pentru a nu înlocui o masă de lapte matern cu o masă de ceai.Nu în ultimul rând putem lua în considerare compresele calde pe burtică sau contactul piele-la-piele cu unul din părinţi.

Şi dacă alăptez? Trebuie să ţin regim?

Mama care alăptează trebuie să mănance suficient pentru a produce lapte. O mamă care se hrăneşte corect în timpul sarcinii acumulează rezerve nutritive care vor fi folosite pentru a acoperi nevoile sale în timpul alăptării.

Să nu uităm că majoritatea mamelor care alăptează sunt sănatoăse şi ca atare nu necesită un regim alimentar restrictiv pentru anumite alimente.Pentru a avea o lactaţie suficientă şi un lapte consistent, aceste mame trebuie sa aibă o alimentaţie echilibrată, completă, conţinând toate principiile nutritive: lapte sau iaurt,brânză de vaci sau telemea, 5-6 ouă pe săptămână, legume şi fructe proaspete,carne de pui, de vită, mai puţin de porc, apă negazoasă, ceaiuri de plante, compoturi, sucuri de fructe.

Contrar miturilor legate de consumul crudităţilor (fructe si legume) şi prezenţa colicilor la sugar,nu s-a stabilit existenţa unei legături între aceste elemente.Mai mult,există nenumarate cazuri de sugar cu colici ale căror mame ţin un regim drastic.Ca atare, se recomandă consumul legumelor şi fructelor crude sub formă de salate şi sucuri.Chiar şi consumul unor alimente precum ceapa şi usturoiul poate fi acceptat dacă mama le-a consumat şi în perioada sarcinii.

Înteaga alimentaţie trebuie să fie normal de sărată, sarea recomandată fiind cea iodată.

Alimente nerecomandate: alcoolul, prăjelile, afumăturile, mezelurile, băuturile acidulate,excesul de sare.

Vizualizari: 4714 | Voturi: 3

Comentariul tau

Harta site