Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

BIO, reintoarcerea la natural

Pentru cei mai mulţi dintre noi, venirea pe lume a unui copil reprezintă “the wake-up call” referitor la stilul de viaţă pe care îl abordăm. Dorim să oferim puiului nostru tot ce este mai bun şi mai curat, şansa la o viaţă şi o familie sănătoasă şi fericită. Astfel, devenim mult mai atenţi la produsele pe care le cumpărăm, fie ele alimentare, cosmetice sau pentru curăţenia căminului - începem să citim cu atenţie etichetele şi ne îngrijorăm constatând cât de multe chimicale sunt prezente la tot pasul.


Din fericire, există soluţii la îndemână, trebuie doar să fim conştienţi de ele, să le căutăm şi să nu mai cumpărăm la întâmplare de pe rafturi sau mânaţi de promoţii şi reclame. Este din ce în ce mai uşor să cumpărăm produse naturale: le găsim în supermarket şi magazine specializate iar on-line sunt o mulţime de magazine ticsite de produse bio.

Dar ce înseamnă produs natural? Ce înseamnă bio, eco sau organic?

Un produs natural este fabricat doar din ingrediente minerale, vegetale şi/sau produse de origine animală şi nu conţine compuşi sintetici sau petroderivați, ori organisme modificate genetic. Totuşi, nu există o reglementare legală a folosirii termenului natural, folosit adesea fără temei, ci doar a termenilor ecologic, bio sau organic.

Produsele marcate BIO au trecut printr-un proces special de certificare, conform cu legislaţia în domeniu. Certificarea atestă că produsul conţine cel puţin 95% ingrediente naturale sau obţinute din agricultura ecologică, respectiv cultivate fără pesticide, fertilizatori chimici, organisme modificate genetic, hormoni de creştere sau antibiotice.
Alimentele bio sunt mai gustoase şi cu un aport mai mare de elemente nutritive şi nu ne afectează negativ sănătatea, prin acumularea de toxine. Detergenţii bio sunt obţinuţi exclusiv din ingrediente minerale sau vegetale, sunt biodegradabili, nontoxici şi eficienţi, oferindu-ne un cămin cu adevărat curat. Cosmeticele bio au la bază doar ingrediente naturale şi nu conţin compuşi chimici precum parfumuri sau coloranţi sintetici, silicon şi derivate petrochimice (da, cosmeticele clasice conţin aşa ceva!!). Să nu uităm că prin piele se absoarbe direct în fluxul sangvin circa 60% din substanţele cu care aceasta vine în contact.

Există multe organisme de certificare bio, poate vă sunt cunoscute etichetele EcoCert sau Bio-Siegel, dar ceea ce este important să reţinem este că o certificare bio reprezintă o garanţie a originii ingredientelor produsului din faţa noastră.
În acelaşi timp însă, nouă, ca şi cumpărători, ne revine responsabilitatea de a ne documenta, de a petrece un minut în plus la raft pentru verificarea etichetetelor. Deşi nu este uşor, pentru că adesea etichetele oferă doar denumirea ştiinţifică a ingredientelor, mai greu de interpretat, cred că merită acest efort, pentru că este interesul nostru să cumpărăm produse sigure, iar sănătatea pe termen lung, a noastră şi a familiei, este ceea ce ne motivează.

Vizualizari: 5088 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site