Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Copilul cu epilepsie – între mit şi realitate


Deşi epilepsia este a doua afecţiune neurologică din punct de vedere al frecvenţei, informaţiile medicale pe care le deţin majoritatea oamenilor despre această boală sunt încă limitate, motiv pentru care există încă falsa idee, în anumite medii, că epilepsia este o boală “malefică”, incurabilă.

În primul rând trebuie făcută diferenţa între “criza epileptică” şi “epilepsie”.

Criza epileptică reprezintă manifestarea clinică ce apare ca urmare a descărcării electrice excesive a unui grup de neuroni (celule cerebrale). Crizele epileptice pot fi provocate de anumite situaţii speciale (febra - şi atunci vorbim de convulsii febrile, encefalite, traumatisme, substanţe toxice, tulburări metabolice) sau pot fi neprovocate, cu apariţie abruptă şi neaşteptată, ca în epilepsii.


Epilepsia se manifestă prin crize care se repetă, fără factori provocatori, diagnosticul necesitând prezenţa a cel puţin 2 crize neprovocate.

Astfel, mulţi oameni au cel puţin o criză în timpul vieţii, de obicei provocată în cursul unei boli generale sau cerebrale (diabet zaharat dezechilibrat, boală diareică cu deshidratare, meningită, consum de alcool, după un traumatism etc.) şi care nu se repetă după ce această boală a trecut - deci nu au epilepsie.

De asemenea, trebuie amintit că există mai multe tipuri de crize:

a) crize parţiale (sau focale) - sunt cauzate de descărcarea unui grup de neuroni dintr-o anumită parte a creierului şi pot avea mai multe aspecte: motorii (încordare sau zbatere a unui grup muscular ce poate fi la nivelul feţei, mâinii, piciorului etc), sensitive (furnicături, durere), vizuale (pete etc), olfactive (mirosuri care nu există), auditive (diferite sunete), psihice (diferite senzaţii).
Un copil cu crize focale poate să fie perfect conştient pe parcursul manifestării, să ştie ce i se întâmplă şi să poată relata ulterior.

b) crize generalizate - care se datorează descărcării electrice a tuturor neuronilor, aspectul clinic fiind cel recunoscut de majoritatea populaţiei - cu pierderea constienţei, cădere, încordare a muşchilor şi zbaterea membrelor, hipersalivaţie, emisie de urină.

În ciuda tendinţei unora de a considera epilepsia ca fiind asociată cu o dizabilitate fizică sau intelectuală acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Cei mai mulţi dintre copii au doar epilepsie, fără alte tulburări asociate. Intelectul şi abilităţile acestor copii sunt aceleaşi cu ale colegilor lor şi pot duce o viaţă absolut normală.

Sigur că există şi situaţii în care crizele sunt provocate de o afecţiune cerebrală difuză şi atunci copilul are şi tulburări motorii şi/sau psihice.

Despre multe aspecte ce au rămas nediscutate (cauzele epilepsiei, cum afectează pe termen lung pacienţii, ce facem concret în timpul unei crize, investigaţii necesare etc.) vom vorbi pe parcursul unor viitoare articole.


Dr. Daniela STOIAN
Medic Specialist
Neurologie Pediatrică
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 7674 | Voturi: 3

Comentariul tau

Comentarii

  • Manea Valentina

    Buna ziua! Sunt mama unui baietel de 7ani 3 luni. A facut doua crize de "convulsii febrile"asa mi s-a spus , a avut la ambele crize faringoamigdalita acuta. A mai facut 2 crize la fel dar nu a avut temperatura sau altceva , pur si simplu in somn ...
    Am fost cu el la un medic neurolog infantil ,am facut encefalograma si a spus ca este sanatos tun si ca nu are nimic
    Vrau sa ma ajutati , sa imi spuneti ce sa fac ....
    Va multumesc din suflet

Harta site