Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 18:00
Pediatrie
Dr. Doga Ana Cornelia Luni - Vineri 08:00 - 15:00
Dr. Lazar Viorica Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Dumitru Emanuela Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Stamate Sorina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Florin Mangu Luni /  Joi 15:00 - 16:00
Dr. Seila Sali Marti 09:00 - 11:00
Vineri 09:00 - 11:00
Dr. Aftenie Cristian Miercuri 18:30 - 20:00
Dr. Ionescu Magdalena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Arion Elena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Popa Georgiana Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Rizea Gherghina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Adina Ungureanu Marti 11:00 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Copilul meu are nevoie de un neurolog pediatru?
Iata o intrebare cu care, poate, multi dintre parintii care citesc aceste randuri s-au confruntat deja. Pe parcursul articolului vom incerca sa facem un pic de lumina in acest subiect relativ nou atat pentru parinti cat si pentru o parte a personalului medical.

Prima intrebare ce necesita raspuns ar fi: ”Ce este, de fapt, neurologia pediatrica?”.

Ei bine, conform definitiei, ”neurologia pediatrică este o ramura a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea şi tratarea problemelor neurologice la copii”. Dupa cum puteti observa aceasta definitie nu ne lamureste foarte bine caror copii li se adreseaza specialitatea.

Neurologia pediatrica s-a dezvoltat ca o specialitate de sine statatoare care trateaza bolile nervoase specifice copilului si adolescentului, ca de exemplu: epilepsia cu multiplele ei forme (incluzand aici si convulsiile febrile), cefaleea, paraliziile cerebrale, sindroamele neurocutanate (neurofibromatoza, scleroza tuberoasa), malformatii cerebrale, medulare si craniene, patologia vasculara cerebrala (malformatii vasculare, ocluzii arteriale, tromboze venoase), patologia infectioasa si inflamatorie a sistemului nervos (meningite, encefalite, scleroza multipla), bolile musculare (distrofii musculare, miopatii, miozite) si ale nervilor cranieni (ex-paralizie faciala) si periferici (neuropatii, paralizii de plex brahial), patologie pre-, peri- si neonatala (infectii fetale, prematuritate, hemoragii cerebrale ale nou-nascutului, encefalopatia hipoxic-ischemica perinatala).

Din simpla parcurgere a listei precedente (pe care mi-am permis oricum sa o scurtez!) reiese clar necesitatea dezvoltarii acestei specialitati si la noi in tara, cu statut propriu, ca specialitate independenta in cadrul stiintelor medicale si ca disciplina de invatamant universitar.

Daca se adauga si constatarea ca din pacientii internati in serviciile de pediatrie cca 10-20% prezinta afectiuni neurologice, se poate sustine ca neurologia pediatrica, departe de a fi o specialitate “exotica”, este o specialitate de mare importanta.

Concret, daca copilul dumneavoastra provine dintr-o sarcina cu evolutie patologica, s-a nascut prematur, vi se pare ca nu se dezvolta din punct de vedere psihomotor in acelasi ritm ca sora/fratele sau, este prea”moale” sau, din contra, ”intepenit”, are convulsii la febra sau alte tipuri de manifestari paroxistice cerebrale, se ridica greu de jos sau nu poate urca scarile singur, are dureri de cap inexplicabile, lesina frecvent, are tulburari de miscare, intarziere in dezvoltarea limbajului, etc. atunci raspunsul la intrebare este “da, are nevoie de un consult la neurologul pediatru”.

Despre toate acestea si multe alte aspecte ale patologiei intalnite in practica neuropediatrului vom discuta mai pe larg in numerele urmatoare ale revistei.


Dr. Daniela STOIAN
Medic Specialist
Neurologie Pediatrică
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 11715 | Voturi: 4

Comentariul tau

Comentarii

 • Any Paraschiv

  Buna seara , va rog mult daca se poate sa mi dati un raspuns , am o fetita de 1an si 3luni care atunci cand se supara prea tare sa spun asa , sau cand mai cade si se loveste lesina dintr o data de plans se face de culoare albastra la gura si nasuc si in cateva secunde isi revine si apare o stare de somnolenta ... Se intampla o data la 3 , 4 saptamani...Ma sperie ingrozitor, va rog mult spuneti mi ce este de facut.. Multumesc.

 • Any Paraschiv

  Buna seara , va rog mult daca se poate sa mi dati un raspuns , am o fetita de 1an si 3luni care atunci cand se supara prea tare sa spun asa , sau cand mai cade si se loveste lesina dintr o data de plans se face de culoare albastra la gura si nasuc si in cateva secunde isi revine si apare o stare de somnolenta ... Se intampla o data la 3 , 4 saptamani...Ma sperie ingrozitor, va rog mult spuneti mi ce este de facut.. Multumesc.

 • bucurie

  Numele meu este bucurie.Imi place să împărtășesc mărturia mea tuturor oamenilor de pe forum pentru că nu m-am gândit că voi avea pe prietenul meu înapoi și că are atât de mult pentru mine. Prietenul mi-a lăsat 4 săptămâni la nunta noastră pentru o altă doamnă. Când l-am sunat, nu mi-a luat niciodată apelurile, mi-a șters pe Facebook și și-a schimbat statutul Facebook de la un căsătorit la Single, când m-am dus la locul lui de muncă, el Ia spus șefului său că nu vrea să mă vadă niciodată. Mi-am pierdut slujba ca urmare a acestui fapt pentru că refuz să muncesc pentru câteva săptămâni, viața mea a fost zăpăcită și totul nu a mers bine cu viața mea. Am încercat tot ce am putut face pentru al avea înapoi, tot efortul meu nu a funcționat până când am întâlnit un bărbat când am călătorit în Africa pentru a executa o afacere s-au dezvoltat câțiva ani în urmă, i-am spus problema mea și toți au trecut prin Obtinerea iubitului inapoi si cum mi-am pierdut slujba in acest proces. El mi-a spus că mă ajută, nu l-am crezut în primul rând. Dar a jurat că mă va ajuta și mi-a spus motivul pentru care iubitul meu ma lăsat și mi-a spus și niște secrete ascunse despre el cu o altă fată, am fost uimit când am auzit de la el, a spus că va vrăji pentru Eu si eu voi vedea rezultatele in urmatoarele cateva zile, apoi calatoresc inapoi in SUA a doua zi si l-am sunat cand am ajuns acasa si mi-a spus ca este ocupat sa arunce acele vraji si a cumparat toate materialele necesare pentru vraji , El a spus că am să văd rezultate pozitive în următoarele două zile, care este Joi, duminică Prietenul meu ma sunat exact la ora 12:35 joi și mă scuză pentru tot ceea ce făcuse el, a spus că nu știa niciodată ce face el și ale lui Comportamentul nu a fost intenționat și el a promis să nu mai facă asta din nou, a fost ca și cum visez când am auzit de la el și când am terminat chemarea, l-am sunat pe om și i-am spus prietenul meu chemat și Dr egbo a spus că nu am A văzut încă ceva, mi-a spus că îmi voi reveni, de asemenea, în timp de 3 zile, și într-adevăr Marți, m-au sunat la locul meu de muncă pentru a-mi relua activitatea în ziua următoare și am mai multă promovare din biroul meu. Te rog daca cineva are nevoie de un astfel de ajutor ar trebui sa contacteze urgent acest om pentru ca acesta este singurul mod in care il pot plati si ajuta si colegii mei forum. Acesta este e-mailul, dregbosolutioncenter@gmail.com, iar numărul de telefon este, +2348106743270.
  Sunt foarte recunoscător, domnule

 • Ivaniciuc raluca

  Buna ziua...am si eu nevoie de un raspuns la o intrebare...am o fetita de 5 ani care nu vrea sa comunice cu persoanele din jur...repeta dupa noi,spune poezii canta dar nu vrea sa comunice...nu pune intrebari nu raspunde la intrebari...ce sanse ar putea fi ca sa isi revina....am facut cateva sedinte de logopedie cu diferiti medici dar cum ajunge la a 6 sedinta...refuza sa mai mearga...plange si nu o pot obliga...

 • SENGOZ GABRIELA

  Bună ziua,am o fata de 14 ani și de câteva săptămâni are dureri de cap și ceafă a luat tratament dar nu ia trecut a făcut și un set de analize medicale care au ieșit bine iar acum dr.de familie a trimis-o sa facă un examen neurologic și unde mia recomandat dr.se poate abia peste o lună. As vrea sa știu dacă la dvs.se poate face acest control.Mulțumesc

 • Broasca Georgeta

  Buna ziua. Am o fată in vârsta de 16 ani și de o săptămână se plânge de dureri de cap,care nu îi trec cu nici un fel de calmant. Am fost cu ea la medic si i sa dat un tratament cu calciu cu d3 si neuromultivit. Dar durerea persistă ,dar nu așa puternică.

 • Albina Madalina

  Bună seara,

  Vă rog frumos sa mă ajutați și pe mine într o problema.
  Am o fetiță în vârstă de 9 ani și 8 luni.Din luna august 2015 face parte din echipa de handbal CSM Ploiești. Are câte 3 antrenamente săptămânal.Începând cu luna ianuarie 2016 a început sa acuze dureri de spate.Am început prin simple analize de urina....Fară probleme...Ecografie....Totul în regula.....Radiografie.....scolioza....are dureri groaznice de spate....Tot din ianuarie a renunțat la antrenamente.A făcut 10 ședințe de fizioterapie,este la cea de a 5 a sedinta de kinetoterapie și durerea persista în continuare....ffff tare.....Ca și medicament folosit este Nurofenul.Vă rog ajutați mă. ....credeți ca ar trebui văzută și de un alt medic neurolog.

  Va mulțumesc pt atenție! !

 • marin petruta

  Copil_ul meu de varsta 1 an si 4 luni a avut 3 convulzii febrile"recizitive ",ce ma indrumati sa fac??? Astept un raspuns aici, va multumesc din suflet

 • marin petruta

  Copil'ul meu de varsta un an si patru luni a avut trei convulzii febrile, ce ma incrinati sa fac???va multumesc frumos

 • sandu`talos

  vreau`sa`merg`la`dumneavroastra`cu`fetia`la`un`control`iam`facut`si`remeneu`si`toate`analizele`si`nu`stiu`ce`sa`fac`unde`sa`ma`mai`duc`cu`ia`va`rog`sa`ma`ajutati`dumneavroastra

Harta site