Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Copilul si muntele

Cand vorbim despre vacanţa la munte, avem in vedere cele două zone: alpină şi subalpină.

Zona subalpină este cea cu dealuri și păduri, cu aer aromat, care asigură satisfacerea nevoii de mişcare-joc, de variaţie, de cunoaştere a mediului inconjurător şi a unor zone pitoreşti. Acestea sunt cel mai bine tolerate de copiii sanătoşi sau convalescenţi.

Zona alpină oferă stimulenţi climatici cu aer oxigenat, nepoluat, răcoros, fără alergeni și este recomandată copiilor peste 3 ani care nu suferă de boli de inimă, boli respiratorii acute sau neuropsihice grave. Părinții ar trebui să opteze pentru staţiunile insorite, fără umiditate și curenţi de aer in exces, cu un cadru pitoresc şi cu posibilităţi de drumeţii.

Recomandări pentru copiii care merg la munte:
• in drumeţiile din zonele alpine pe platou, insolaţia reprezintă un mare pericol, de aceea se va merge cu capul acoperit;
• escaladările, părăsirea grupului sau a potecilor marcate, mersul pe intuneric, imbrăcămintea necorespunzătoare sau oboseala sunt cauze de accidente;
• se va consuma numai apă, consumul de alcool este dăunător, la fel şi cel de dulciuri concentrate.

Cei care iubesc muntele şi organizează excursii cu grupul de prieteni trebuie ca cel puţin unul din ei să cunoască bine ruta aleasă şi să fie făcută in asociere cu un adult care să-şi asume responsabilitatea atat pentru propria persoană, cat şi pentru restul grupului.

Drumurile lungi la care participă mai multe persoane nu trebuie subapreciate, antrenandu-se in prealabil prin cateva ieşiri de scurtă durată, pregătindu-şi condiţia fizică in vederea unei drumeţii alpine.Călirea fizică la variaţii climatice nefavorabile (frig, umezeală, căldură) se realizează din copilărie prin dormitul cu fereastra deschisă, duşuri alternante calde-reci, imbrăcăminte adecvată anotimpului.

Echipamentul cuprinde: Imbrăcămintea de bumbac sau lană (ţinand cont că mai multe straturi de imbrăcăminte subţire sunt mai călduroase decat un singur strat gros), incălţămintea trebuie să fie comodă şi bine ingrijită.

Pericolele mediului alpin:
• eritemul solar (inroşirea pielii)
• insolaţia (datorată acţiunii razelor solare asupra capului descoperit), se manifestă prin dureri de cap, greaţă, ameţeli, uneori vărsături. Pentru a preveni instalarea acestor neplăceri se va purta o pălărie sau o şapcă de culoare deschisă, chiar şi cand cerul este innorat.
• leziuni prin frig: ingheţarea (hipotermie generală accidentală) şi degerăturile (leziuni locale). Acestea apar cand copilul este expus multă vreme la acţiunea frigului si umezelii in condiții de efort mare sau cand este surprins de o bruscă inrăutăţire a vremii sau de căderea nopţii fără a fi echipat corespunzător.

Dr. Magdalena OPREA
Medic Primar Pediatrie
Neonatologie
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 3999 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site