Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Febra la copii - prieten sau dusman?

Cine nu-şi aminteşte de povestea plină de înțelepciune a marelui scriitor Ion Creangă, în care este relatată o întamplare din sânul unei familii… aceea a drobului de sare? Fiecare dintre noi ne-am simțit puşi într-o astfel de situație la un moment dat, nu-i aşa?

Pentru a nu purta şi noi povara drobului în ceea ce priveşte febra la copii, este important să privim lucrurile cu o anumită luciditate, înțelegând momentul potrivit unei vizite la medicul pediatru.


Ce trebuie să ştim despre febră şi cum trebuie să acţionăm în astfel de momente?

Până la o anumită valoare, febra este benefică pentru copil deoarece permite organismului să lupte cu germenii infecțioşi, ajutând copilul în procesul de recuperare.

Putem spune că, de cele mai multe ori, febra este prietenul copilului şi face parte din arsenalul de apărare pe care organismul îl foloseşte pentru vindecare.

Dacă observi o stare generală bună, copilul se joacă, mănâncă, zâmbește, are energie, nu te grăbi să domolești febra cu medicamente pentru că, de multe ori, febra poate trece fără vreun tratament special.

Din acest motiv, cei mai mulţi medici nu prescriu tratament pentru combaterea febrei mai mici de 38,5°C (luată intrarectal) la copiii de peste 6 luni.

Este important să reţii faptul că medicamentele pot avea şi efecte secundare şi este bine să fie folosite doar atunci când este nevoie de ele şi doar la indicația medicului, în dozele calculate de acesta.

Dacă observi că febra îi provoacă un disconfort micuțului, îți recomandăm să-i aplici comprese la temperatura camerei şi să frecționezi blând pielea copilului cu apă şi oțet. Nu folosi soluții ce au în compoziție alcool pentru frecții la copii.

Asigură-te că micuțul nu este gros îmbrăcat şi bea suficiente lichide, deoarece gradele în plus îl fac să transpire mai mult. Astfel, riscul de deshidratare al copilului poate creşte.

Lipsa poftei de mâncare, nu trebuie să te preocupe, chiar dacă durează 1-2 zile.

În cazurile în care:

  • Copilul are sub 3 luni;

  • Febra depășește 38,5°C, indiferent de vârsta copilului;

  • Febra durează mai mult de 2-3 zile;

  • Febra este însoțită de înrăutățirea stării generale de sănătate, plâns neobișnuit, diaree, vomă, gât înțepenit, iritații pe piele, respirație îngreunată, convulsii, buzele se învinețesc, copilul își pierde apetitului, nu poate înghiți mâncarea etc.

atunci este momentul să te adresezi medicului deoarece poate fi vorba de o infecție.

În concluzie, dragi părinți, trebuie să învățăm să nu ne temem de febră, ci mai degrabă să-i înțelegem rostul, păstrând însă, legătura cu medicul.

În cadrul Spitalului Privat Isis, o echipă formată din specialişti este pregătită să acorde atenția medicală necesară copiilor de orice vârstă.
Pentru consultații de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), în ambulatoriu sau în regim de spitalizare de zi/continuă, ne găsiți în Constanța, strada Mircea cel Bătrân nr 102.

Telefon – 0341 46 33 44
Telefon urgențe – 0720 01 88 88

Vizualizari: 6899 | Voturi: 3

Comentariul tau

Harta site