Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 18:00
Pediatrie
Dr. Doga Ana Cornelia Luni - Vineri 08:00 - 15:00
Dr. Lazar Viorica Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Dumitru Emanuela Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Stamate Sorina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Florin Mangu Luni /  Joi 15:00 - 16:00
Dr. Seila Sali Marti 09:00 - 11:00
Vineri 09:00 - 11:00
Dr. Aftenie Cristian Miercuri 18:30 - 20:00
Dr. Ionescu Magdalena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Arion Elena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Popa Georgiana Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Rizea Gherghina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Adina Ungureanu Marti 11:00 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Infecția cu Rotavirus


Infecția cu Rotavirus este cauza cea mai frecventă de diaree la sugar și copilul mic. Există 5 tulpini ale acestui virus: A,B,C,D,E. Rotavirusul A, cea mai comună tulpină, determină peste 90% din infecțiile cu Rotavirus la om.

În fiecare an Rotavirusul generează peste 20 milioane de consultații, aproximativ 2 milioane de deshidratări
severe, ce necesită spitalizare și, din păcate, în jur de 500.000 de decese anual, la nivel mondial, la copii cu vârsta de până la 5 ani, în special în țările în curs de dezvoltare.


Transmiterea bolii se face pe cale fecal-orală, prin mâini contaminate, de pe suprafețe și obiecte, și, posibil, pe cale respiratorie. Este o diaree extrem de contagioasă. Rotavirusul este foarte rezistent în mediu și la soluțiile obișnuite de dezinfectat, supraviețuind în mediu între 9 și 19 zile.De aceea necesită măsuri speciale de dezinfecție.

Gastroenterita cu Rotavirus este o diaree ce poate merge de la forme ușoare până la forme severe, caracterizată prin: greață, vărsături, diaree apoasă și febră. Odată infectat, copilul trece printr-o perioadă de incubație ce durează de la câteva ore la 4 zile. Diareea durează între 3 și 8 zile (minim 2 zile, maxim 23 zile), dar se poate prelungi la copiii cu imunitate scăzută.

Deshidratarea este frecventă în infecția cu Rotavirus și este cauza deceselor provocate de aceasta afecțiune. Semnele deshidratării includ: somnolenţă, uscăciunea gurii şi a limbii, scăderea cantității de urină (la sugar - mai puține scutece ude), fontanela anterioară deprimată etc.

Infecția cu Rotavirus A se produce cel mai frecvent la sugar și copilul mic (sub 2 ani) și determină, de obicei, simptomele cele mai severe. Infecţiile ulterioare cu alte tulpini sunt asimptomatice sau, cel mult, forme ușoare de boală. Infecția la nou-născut este adesea ușoară sau asimptomatică. Cele mai severe forme tind să afecteze copiii între 6 luni și 2 ani și pe cei imunodeprimați. Imunitatea prin boală este pe toată viața pentru tulpina respectivă. Datorită imunității căpătate în copilărie, majoritatea adulților nu fac diaree cu Rotavirus.

Diagnosticul infecției cu Rotavirus se face clinic si printr-un test rapid, din materiile fecale, ce confirmă etiologia.

Gastroenterita cu Rotavirus nu are tratament etiologic, ci doar simptomatic si rehidratare. În funcție de gradul de severitate tratamentul presupune: rehidratare orală în formele ușoare și medii și rehidratare parenterală (intravenoasă) la cei cu deshidratare severă.

Sugarii alimentați natural vor continua alăptarea, cei alimentați cu formulă de lapte vor primi un preparat delactozat. Un regim alimentar adecvat va reduce timpul de vindecare. Regimul special de diaree (orez fiert, brânză proaspată, supă de zarzavat, carne fiartă, mere coapte, banane etc.) - trebuie menținut încă 2-3 zile după normalizarea scaunelor.

Tratamentul simptomatic cuprinde: antidiareice, antiemetice, antitermice şi probiotice.

Măsurile cele mai importante însă sunt cele de prevenţie: igiena atentă a mâinilor şi a alimentelor, surse de apă potabilă necontaminată, izolarea pacienților pentru evitarea răspândirii virusului, alimentația exclusiv naturală a sugarilor și nu în ultimul rând, vaccinarea. Vaccinul antirotaviral este un vaccin oral și a determinat scăderea semnificativă a incidenței și severității infecției cu Rotavirus în țările în care a fost introdus în calendarul de vaccinări.

Dr. Oana BARBU
Medic Primar Pediatru

Vizualizari: 9188 | Voturi: 1

Comentariul tau

Harta site