Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 18:00
Pediatrie
Dr. Doga Ana Cornelia Luni - Vineri 08:00 - 15:00
Dr. Lazar Viorica Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Dumitru Emanuela Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Stamate Sorina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Florin Mangu Luni /  Joi 15:00 - 16:00
Dr. Seila Sali Marti 09:00 - 11:00
Vineri 09:00 - 11:00
Dr. Aftenie Cristian Miercuri 18:30 - 20:00
Dr. Ionescu Magdalena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Arion Elena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Popa Georgiana Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Rizea Gherghina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Adina Ungureanu Marti 11:00 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Nasterea naturala ca acasa

Puteţi alege confortul apei


Când alegeţi o naştere în apă veţi descoperi că, intrând în bazin, vă puteţi bucura de senzaţia de relaxare dată de apa caldă şi puteţi căuta o poziţie confortabilă.


Lăsaţi-vă ghidată de propriile sentimente şi vorbiţi cu moaşa sau cu medicul când este momentul să intraţi în apă.


Dacă veţi simţi cu tărie că vă doriţi să intraţi în bazin, puteţi face acest lucru. Dar nu vă grăbiţi. Probabil va fi mai bine pentru dumneavoastră dacă veţi aştepta până când colul uterin va avea cel puţin cinci centimetri dilataţie.Partenerul poate alege


Apa caldă ajută extrem de mult în momentul în care contracţiile sunt destul de puternice şi frecvente sau dacă deja există o stare de disconfort la nivelul spatelui. Dacă vă doriţi ca partenerul să vă fie alături în timpul travaliului, el poate alege să intre cu dumneavoastră în apă. Este recomandat ca partenerul să facă un duş înainte de a intra în bazin, dacă este posibil.
Calmul este important


Amintiţi-vă să beţi multe lichide sau suc de fructe în funcţie de nevoia pe care o veţi simţi în acel moment, deoarece vă veţi folosi energia într-un mod pozitiv în timpul contracţiilor.


Apa va avea efect relaxant. Veţi fi calmă.


Nevoia de lichide va fi mai accentuată la începutul travaliului, iar în partea a doua a travaliului va exista o dorinţă de a bea lichide în cantităţi foarte mici, întrucât o vezică urinară golită va permite bebeluşului să coboare mai uşor în pelvis.Temperatura indicată a apei trebuie să fie în jur de 37 ° C


În prima etapă a travaliului este optimă temperatura 35 ° C - 37 ° C, iar în partea a doua a travaliului 37 ° -37.5 °. În momentul expulziei este indicată temperatura de 37.5 °C pentru a asigura confortul termic nou-născutului. O temperatură mai mare poate determina supraîncălzirea gravidei producându-i disconfort.Încearcă diferite poziţii


În cazul în care travaliul progresează lent în apa puteţi încerca diferite poziţii, chiar vă sugerăm să iesiţi din bazin şi să mergeţi mai mult pe jos, să vă folosiţi de poziţiile gravitaţionale.


Poziţiile indicate pentru a depăşi această etapă lentă a travaliului şi a facilita poziţionarea bebeluşului pentru naştere: ghemuit, în genunchi, în patru labe sau să urcaţi scările şi să le coborâţi.Ascultaţi-vă trupul!


Vă sugerăm să vă ascultaţi corpul şi să răspundeţi nevoilor lui în timp ce vă aflaţi în travaliu.


Dacă instinctul vă spune că vă doriţi să părăsiţi piscina de naştere şi să vă aşezaţi în pat sau să folosiţi o minge de naştere, faceţi acest lucru!


Trupul vă ghidează!


Daca simtiti ca apa calda sau scufundarea in bazin nu va ofera o stare placuta intr-un anume moment, raspundeti instinctelor!Libertatea de a alege poziţiile


Aveţi libertatea să folosiţi orice spaţiu din salon, nu doar bazinul de naştere. Nu trebuie să simţiţi că este necesar să utilizaţi bazinul doar pentru că este în cameră.


Puteţi obţine relaxare în alte moduri, alegerea este a dumneavoastră în timpul travaliului.


O naştere naturală în bazin, „ca acasă”, vă oferă opţiunea de a alege, de a vă simţi liberă şi de a intra în conexiune cu trupul, respectiv propriul instinct.


Noi îţi sugerăm câteva poziţii, dar recomandarea noastră este să îţi asculţi trupul, iar prin puterea interioară vei putea cu calm să îţi găseşti poziţia care îţi va diminua durerea sau îl va ajuta pe bebeluş în coborârea lui.În genunchi, sprijinită de marginea bazinului: Este potrivit să alegeţi poziţia în funcţie de semnele pe care vi le dictează durerea. Astfel se va diminua presiunea de la nivelul coloanei vertebrale iar intensitatea durerii va fi mai mică.


Ghemuit, sprijinindu-se de marginea bazinului: Fiecare poziţie pe care o alegeţi instinctiv îşi are sensul ei. Aveţi încredere în trupul vostru! Poziţia aleasă va uşura coborârea bebeluşului în pelvis.


Plutitoare pe burtă, uşor întoarsă într-o parte, cu capul sprijin pe marginea bazinului: Există nevoia de a intra în transă, de a vă izola de spaţiu, de oameni şi de sunete. O poziţie în care partea superioară a trupului se relaxează, iar percepţia durerii este diminuată de efectul apei.


Dacă partenerul va fi împreună cu tine în apă, poţi încerca poziţiile îmbrăţişate sau spate în spate. Poţi încerca şi alte poziţii, care nu sunt în apă. Câteodată poţi simţi nevoia de mişcare sau de a te retrage pe patul tău.Ascultă-ţi trupul!ISIS Spital Privat

Vizualizari: 9659 | Voturi: 25

Comentariul tau

Harta site