Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Rujeola

Rujeola este o boală acută infecţioasă, extrem de contagioasă provocată de virusul rujeolic. 90% din populaţia nevaccinată face boala până la vârsta adultă. Boala se manifestă prin apariția unei erupții pe corp, în valuri epidemice, a căror severitate a scăzut mult în ultimele decenii datorită creşterii nivelului de nutriţie si igienă, precum şi a utilizării vaccinurilor.

Rujeola are incidenţă maximă în sezonul rece, afectează cu predominanţă grupa de vârstă 5-10 ani, apărând rar la sugarii sub 4 luni. Sursa de infecţie o constituie o persoană bolnavă, perioada de contagiozitate rezumându-se la 4-5 zile înainte şi 6 zile după apariţia erupţiei.


Transmiterea bolii se face direct, prin contact cu persoana bolnavă, prin picăturile de secreţie nazofaringiană răspândite în jurul bolnavului, în aer. Transmiterea prin obiecte proaspăt contaminate de la bolnav este mai rară deoarece virusul rujeolic nu supravieţuieşte mult în mediul extern. Poarta de intrare a virusului este mucoasa nazofaringiană si conjunctivală.

Tablou clinic

Incubaţia este în medie de 10 zile (rar 20-28 zile).
Perioada de invazie (stadiul preeruptiv) durează 3-4 zile până la apariția erupţiei, bolnavul prezentând febră (38-39 grade), conjunctive roşii, ochi lacrimoşi, strănut, secreţie nazală abundentă, uneori tablou de laringită, chiar traheobronșită acută. Din primele zile de boală mucoasa bucală este congestionată mai ales pe amigdale. Un semn caracteristic rujeolei este prezenţa unor micropapule albe așezate pe o zonă roşie, situate pe mucoasa jugală, mai rar în alte zone. Aceste elemente au fost comparate adesea cu grăunţele de griş, acest semn persistând 2-3 zile şi în perioada eruptivă. Este posibil să apară și tulburări digestive (vărsături, dureri abdominale, diaree), dar și iritabilitate, cefalee.

Perioada eruptivă

Febra care părea să scadă, prezintă un nou vârf. Erupţia rujeolică apare de obicei în cursul nopții, fiind descoperită dimineața. Primele pete apar în spatele urechilor, pe ceafă, pe frunte şi obraji, coborând spre găt. A doua zi erupţia se extinde pe torace şi la rădăcina membrelor, a treia zi se generalizează. Erupţia are aspectul unor pete roz, uneori uşor reliefate și catifelate la pipăit. Există numeroase varietăţi de erupţie putându-se face confuzia cu alte boli. După 2-3 zile elementele eruptive pălesc şi dispar în ordinea în care au apărut, lăsând în urmă pete gălbui, cafenii.
Bronşita rujeolică este un semn constant, deseori însoțit de laringită și/sau de tulburări digestive.

Perioada posteruptivă

Temperatura revine la normal și elementele eruptive dispar. În această perioadă există riscul unor complicaţii bacteriene. Evoluţia rujeolei este de obicei benignă, decurgând fără complicaţii. Complicaţiile mai frecvente apar la copii sub 2 ani și la cei cu boli asociate. Cele mai de temut sunt în sfera sistemului nervos. Pot să apară complicaţii ale aparatului respirator (diferite forme de pneumonie, bronșite), complicații nervoase (encefalită), conjuctivite, otită medie supurată, miocardită.

Tratamentul este simptomatic constând în repaus la pat, îngrijirea tegumentelor şi a mucoaselor (baia este permisă în convalescenţă). Dieta în perioada febrilă - supe, ceaiuri, sucuri de frute, lapte. Ulterior dieta se va îmbogăţi treptat în functie de toleranţa digestivă. Se recomandă administrarea antitermicelor, sedativelor pentru tuse etc. Cel mai bun tratament este cel profilactic, adică vaccinarea antirujeolică.

Întreabă medicul când este recomandat să mergi cu micuțul pentru administrarea vaccinului.

Vizualizari: 4743 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site