Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Socul anafilactic la copil

Reacția anafilactică sau şocul anafilactic este o problemă care poate pune viaţa unui copil sau adult în pericol major. Există diferiți alergeni – factori care pot declanşa o reacţie alergică – care pot cauza o reacţie anafilactică, cum sunt ciupiturile de insecte, medicamentele sau anumite alimente. Alunele, ouăle, laptele de vacă, peştele sau scoicile sunt alergeni alimentari frecvenţi care pot declanşa reacţia anafilactică.

Semne şi simptome ale unei reacţii anafilactice (şoc anafilactic)

Primele simptome ale unei reacţii anafilactice includ adesea arsurile sau senzaţia de mâncărime în gură, pe buze şi în gât. În plus, se poate produce umflarea feţei la nivelul ochilor, gurii şi buzelor, adesea urmate de un rash generalizat pe tot corpul sub forma blândelor. Membranele mucoase din gură şi din gât se pot umfla şi pot apărea dificultăţi de înghiţire şi de respiraţie.

Alergenul poate declanşa şi o reacţie asemănătoare astmului în care căile aeriene se îngustează, făcând respiraţia dificilă. Anafilaxia poate afecta circulaţia, iar pielea copilului poate deveni palidă, rece şi transpirată. Rata bătăilor inimii (pulsul) creşte iar copilul este în pericol de a leşina. Alte simptome ale anafilaxiei sunt durerile de stomac, voma, diareea, crampele şi starea de oboseală extremă (letargie).

Complicaţii ale reacţiei anafilactice?

O reacţie anafilactică se poate transforma rapid într-o problemă care pune viaţa în pericol. Efectele anafilaxiei asupra sistemelor respirator şi circulator pot duce la blocaj respirator, circulator şi stare de şoc. Pacientul îşi poate pierde cunoştinţa şi se poate afla în pericol de moarte dacă nu se începe imediat tratamentul.

Ce trebuie să faceţi în cazul unei reacţii anafilactice?

Dacă bănuiţi că micuţul dumneavoastră are o reacţie anafilactică, ar trebui să sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 pentru a obţine îngrijiri medicale, deoarece starea copilului se poate înrăutaţi rapid şi îi poate pune viaţa în pericol.

Copiii care au mai avut în trecut reacţii anafilactice sau reacţii alergice grave ar trebui să aibă asupra lor o doza de epinefrină, care poate fi injectată de către copil sau de către părinţi, la primele semne ale unei anafilaxii.

Epinefrina (Adrenalina) este un hormon care ajută la deschiderea căilor respiratorii şi îmbunătăţeşte respiraţia şi presiunea sângelui, reducând reacţia alergică din organism. Oricând îi este administrată epinefrina, copilul trebuie dus la secţia de urgenţă a celui mai apropiat spital. În timp ce aşteptaţi sosirea medicului sau a ambulanţei, ar trebui să cereţi ajutorul altor persoane, în cazul în care este necesară resuscitarea. Desfaceţi toate hainele care l-ar putea strânge şi încercaţi să calmaţi copilul, care foarte probabil este speriat şi nu înţelege ce i se întâmplă. Tineţi copilul în pozitie verticală pentru a-l ajuta să respire.

În cazul în care pare apatic sau dă semne de blocaj circulator, ca de exemplu dacă este palid, rece şi umed, ar trebui să-l asezaţi jos şi să-i ridicaţi picioarele.

În cazul în care copilul nu respiră, începeţi resuscitarea gură la gură iar dacă nu puteți să detectaţi semne ale circulației sanguine, trebuie să exercitaţi presiune asupra toracelui. Părinţii copiilor care au avut în trecut o reacţie anafilactică ar trebui să facă un curs de prim ajutor, inclusiv resuscitare cardiopulmonară pentru a fi pregătiţi să facă faţă acestor situaţii.

Prevenirea şocului anafilactic?

În cazul în care nu ştiti că micuţul să fi avut alergii sau nu a făcut o astfel de reacţie, este dificil de prevenit. Fiţi mereu atenţi la posibilitatea unei reacţii alergice sau a unei anafilaxii dacă îi administraţi copilului un medicament sau un aliment nou.

În cazul în care copilul a mai făcut o reacţie anafilactică sau o reacţie alergică gravă, sau dacă are o alergie cunoscută la anumite alimente sau la înţepăturile de viespe sau de albină, întrebaţi medicul dacă este cazul să aibă asupra lui o doză de epinefrină care poate fi injectată la nevoie.

De asemenea, ar trebui să verificaţi dacă este necesar să poarte o brăţară de alertă care-i informează pe cei din jur ce anume îi provoacă reacţii anafilactice.

Copiii despre care se ştie că au alergie la albine sau la viespi ar trebui să fie pe cât posibil feriţi de zonele în care trăiesc aceste insecte.

Întotdeauna informaţi medicul sau specialiştii de la spital despre reacţiile alergice anterioare ale copilului la medicamente sau anestezice.

În cazul în care copilul are o alergie la alimente, este important să le spuneţi prietenilor, rudelor şi personalului grădiniţei sau şcolii despre această situaţie, astfel încât copilului să nu i se dea alimentele respective.


Comentariul tau

Harta site