Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 18:00
Pediatrie
Dr. Doga Ana Cornelia Luni - Vineri 08:00 - 15:00
Dr. Lazar Viorica Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Dumitru Emanuela Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Stamate Sorina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Florin Mangu Luni /  Joi 15:00 - 16:00
Dr. Seila Sali Marti 09:00 - 11:00
Vineri 09:00 - 11:00
Dr. Aftenie Cristian Miercuri 18:30 - 20:00
Dr. Ionescu Magdalena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Arion Elena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Popa Georgiana Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Rizea Gherghina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Adina Ungureanu Marti 11:00 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Totul despre dermatita atopica – ce este si cum poate fi prevenita

Dermatita atopică este o boală inflamatorie a pielii ce reprezintă aproximativ 17% din totalul afecţiunilor dermatologice. Peste 20% dintre copii se nasc cu predispoziţie pentru piele atopică. Simptomele se manifestă în primul an de viaţă, cu precădere între lunile 2 și 6. În cele mai multe dintre cazuri dermatita dispare după vârsta de 5 ani, un număr mic dintre copii prezentând diverse forme în adolescenţă şi la maturitate.


Cauzele dermatitei nu se cunosc cu exactitate, dar factorul ereditar este primul de luat în calcul. Se adaugă şi factorii de mediu (căldură, frig, poluare), stresul, factorii infecţioşi şi anumiţi alergeni: aeroalergeni (polen, păr de animale, acarieni) şi alergeni alimentari.

Mulţi dintre copiii cu dermatită atopică pot dezvolta şi alte forme de manifestări atopice (conjunctivite alergice, rinite alergice, astm bronşic alergic).

Dermatita atopică se manifestă, în principal, prin uscăciunea (xeroza) tegumentelor şi mâncărime (prurit), însoţite de apariţia unor pete roşiatice sau a unor cojiţe (scuame sau cruste) la nivelul feţei şi pielii capului, dar şi pe membre şi trunchi. Uneori leziunile se pot suprainfecta şi apar vezicule sau supuraţii. Mâncărimea (pruritul) determină agitaţie, se intensifică în timpul nopţii şi poate afecta somnul copilului. Trebuie împiedicată scărpinarea (unghiuţele trebuie tăiate cât mai scurt, se pot pune mănuşi pe timpul nopţii) pentru că aceasta agravează pruritul, tegumentele se îngroaşă, capătă o nuanţă maronie.
În prezent nu există tratament care să vindece dermatita atopică, dar îngrijirea adecvată a pielii poate îmbunătăţi calitatea vieţii micilor pacienţi.

Pentru spălarea pielii bebeluşului folosiţi săpunuri sau şampoane special create pentru piele sensibilă (fără parfum, alcool, coloranţi şi parabeni). Temperatura apei de baie trebuie să fie apropiată de cea a corpului (37-max 38 °C), evitaţi băile fierbinţi şi prelungite. După baie uscaţi pielea copilului prin tamponare cu un prosop moale. Folosiţi creme sau loţiuni de corp emoliente (speciale pentru piele atopică) ori de câte ori este nevoie, în special atunci când observaţi că pielea devine uscată. Hainele copilului (în special cele care vin în contact direct cu pielea) trebuie să fie moi, din bumbac şi trebuie evitat contactul cu materiale sintetice sau cu lâna care irită pielea. Veţi folosi pentru spălarea hainelor şi a lenjeriei de pat un detergent hipoalergenic, fără balsam sau înălbitor. Clătiţi bine hainele pentru a îndepărta orice urmă de detergent și călcaţi rufele cu fierul bine încălzit.

Evitaţi expunerea copilului la praful de casă, la temperaturi extreme (îmbrăcaţi-l adecvat pentru a nu-l supraîncălzi, transpiraţia determină iritaţia pielii şi accentuează mâncărimea) şi la fumul de ţigară.

Sugarii alăptaţi mai mult de 6 luni par să fie mai bine protejaţi împotriva dermatitei atopice decât cei hrăniţi cu formulă de lapte, dar mama trebuie să evite consumul alimentelor iritante (ardei iute, ceapă, usturoi, ceai negru sau cafea).

În fazele acute pot fi recomandate unguente cu substanţe antiinflamatoare –corticoizi (pe perioade scurte şi numai pe zonele cu dermatită) şi antihistaminice (medicamente ce reduc senzația de mâncărime). Pentru orice nelămurire, vă recomand să vă adresați medicului în grija căruia se află micuțul dumneavoastră.

Vizualizari: 8404 | Voturi: 2

Comentariul tau

Harta site