Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 18:00
Pediatrie
Dr. Doga Ana Cornelia Luni - Vineri 08:00 - 15:00
Dr. Lazar Viorica Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Dumitru Emanuela Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Stamate Sorina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Florin Mangu Luni /  Joi 15:00 - 16:00
Dr. Seila Sali Marti 09:00 - 11:00
Vineri 09:00 - 11:00
Dr. Aftenie Cristian Miercuri 18:30 - 20:00
Dr. Ionescu Magdalena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Arion Elena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Popa Georgiana Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Rizea Gherghina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Adina Ungureanu Marti 11:00 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Varicela

Varicela este o boala infecțioasă, extrem de contagioasă provocată de virusul varicelozosterian, caracterizată clinic prin afectare ușoară a stării generale și erupție veziculoasă ce apare în mai multe valuri eruptive. Curba sezonieră arată o prevalență în lunile de iarnă și primăvară și un minim vara. Sursa de îmbolnăvire o constituie pacienții cu varicelă sau de zona zoster (boala determintă de același virus ).

Transmiterea se realizează de la persoană la persoană prin contact direct sau prin picăturile de secreție nazofaringiană. Transmiterea indirectă prin obiecte proaspăt murdărite cu secreții este posibilă, dar mai rară. Poarta de intrare este mucoasa nazofaringiană și cea conjunctivală.


Transmiterea varicelei este posibilă prin transportul de curenți de aer a picăturilor infectate de la un etaj la altul. Durata perioadei de contagiune începe cu 2-3 zile înainte de apariția erupției și durează 6 zile după apariția ultimului val eruptiv.

Incubația pentru varicelă este cuprisă între 10 și 21 de zile. Perioada preeruptivă poate lipsi la copilul mic. La copilul mare și la adult durează 2-3 zile și se manifestă cu cefalee, febră, dureri musculare. După acest interval apare erupția, mai întâi pe corp, apoi pe față, corp și membre, fiind însoțită de febră și ușor prurit.

Elementele eruptive constau, la început, în apariția unor macule (pete) mici de culoare roșie. În câteva ore acestea devin papule, care apoi trec în stadiul de vezicule. Acestea sunt mai mult pe tegument decât în tegument, fiind comparate cu ”picăturile de rouă”. În evoluția normală, dacă vezicula nu e ruptă, se deprimă, conținutul ei lichid se concentrează formându-se în final o crustă. Stadiul de cruste poate dura 10-20 de zile. Dacă nu sunt infectate, leziunile nu lasă cicatrici. Dacă se infectează, leziunile eruptive pot lăsa cicatrici după căderea crustelor. Numărul elementelor eruptive variază de la câteva zeci la câteva sute, fiind în diferite stadii eruptive. Elementele eruptive apar și pe mucoase, îndeosebi pe mucoasa bucală (lăsând aspect de aftă după rupere). În general erupția este însoțită de puține alte manifestări, putând să apară câte un puseu febril cu fiecare val eruptiv.

Complicațiile varicelei sunt rare, fiind determinate ori de localizări speciale ale virusului varicelei putând determină pneumonia, encefalita, complicații oculare. Alte complicații pot fi determinate de suprainfecția leziunilor eruptive.

Varicela la gravidă pune problema apariției malformațiilor fetale dacă se instalează în primul trimestru de sarcină sau a unei evoluții severe a varicelei pentru viitoarea mamă.

Prognosticul varicelei este favorabil, formele necomplicate vindecându-se întotdeauna. Tratamentul este simptomatic, de prevenire a complicațiilor și constă în izolare la domiciliu și îngrijire a elementelor eruptive. Nu se permite baia până la căderea crustelor. Pentru prurit se folosește talc mentolat 1%, alcool mentolat sau loțiuni /spray. Dieta trebuie să fie ușoară, ca pentru o boală febrilă. Ca tratament profilactic există vaccinul specific care se adresează copiilor sănătoși care au împlinit vârsta de 9 luni.

Vizualizari: 3167 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site