Spital Privat Isis Editorial

Pentru medici

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical. Procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri gratuite, special concepute și creditate CMR.

Ultrasound Academy Constanța Course - Ediția a 4-a

Publicat pe 11.06.2015

Ultrasound Academy Constanța Course

 

Ultrasound Academy Constanța Course, ediția a 4-a va prezenta de data aceasta aspectele practice ale tehnicii de examinare Doppler cu ultrasunete, precum interpretarea imaginilor sonografice.

Acest curs este de o mare importanță pentru specialiștii care se află la început de drum în ecografie deoarece arată tehnica de examinare corectă, fără a permite dezvoltarea obiceiurilor greșite.
Pentru specialiștii care au deja experiență în ultrasonografie, cursul reîmprospătează cunoștințele într-un mod sistematic și ajută la verificarea tehnicii de examinare.
interpretarea imaginilor este prezentată sub forma unui ghid consistent care conține cele mai frecvente situații clinice, precum și defectele cardiace congenitale majore.
Prelegerile sunt îmbogățite cu sesiuni deschise de examinări live, în care participanții se pot familiariza cu tehnica de examinare și cu modul de operare al aparatului ecografic în detaliui.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru înscrieri, vă rugăm să accesați pagina evenimentului.

Harta site