Spital Privat Isis Editorial

Pentru medici

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical. Procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri gratuite, special concepute și creditate CMR.

Ultrasound Academy Constanta Course - Ediția a 3-a

Publicat pe 12.05.2014

Ultrasound Academy Constanta Course

 

Spitalul Privat Isis și Asociația Clubul Isis aduc la Constanța un nou curs cu participare internațională adresat specialiștilor în obstetrică-ginecologie, care vor putea face o supraspecializare în ultrasonografie.

Ultrasound Academy Constanta Course - First & Second Trimester Ultrasound se va desfășura în perioada 28 – 30 August 2014, la Hotel Flora din Mamaia.

Număr de locuri disponibile:

  • 50 – full members
  • 20 – observatori

Înscrierile vor putea fi efectuate începând cu data de 19 Mai 2014, pe platforma dedicată evenimentului: www.uacc.obgyn.ro

 Lectori:

  • Marcin Wiecheć
  • Agnieszka Nocuń
  • Răzvan Stanca

Organizatori: Lesser Poland Workshops in Ultrasound, New Vision Medical Center, ISIS Spital Privat

 Partener oficial: Asociația Clubul Isis

 Un eveniment susținut de: Samsung Medison, Danson – official distributor

Harta site