Spital Privat Isis Editorial

Pentru medici

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical. Procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri gratuite, special concepute și creditate CMR.

Ultrasound Academy Constanta Course - Ediția a 7-a

Publicat pe 17.07.2018

Perioda de desfășurare: 23-25 august 2018
Locaţie: Hotel Iaki, Mamaia

Cursul de anul acesta, organizat sub egida ISUOG, se adresează în principal tuturor medicilor specialişti în Obstetrică și Ginecologie care sunt licenţiaţi (certificaţi) în ecografie în Obstetrică și Ginecologie dar ale căror cunoștințe sunt excelente în principal în teorie.

Ne propunem să ne aplecăm mai mult asupra celor ce doresc sa învețe și practic cum să mâniuască proba de ecografie, ce probă să aleagă în funcție de examenul pe care doresc să îl facă, cum să obțină imaginile adecvate și, nu în ultimul rând, să învețe să folosească butoanele ecografului pentru a obține cele mai bune imagini, aspecte extrem de importante de care depinde diagnosticul.

De aceea, pe lângă noţiuni despre principiile ISUOG de a face ecografia corect, anul acesta vom pune la dispoziția celor interesaţi ateliere practice. Cei doritori vor avea ocazia să învețe practic pas cu pas tainele unei ecografii corecte de la experți naționali și internaţionali.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați acest pagina dedicată

 

Mai multe detalii

Harta site