Spital Privat Isis Editorial

Pentru medici

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical. Procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri gratuite, special concepute și creditate CMR.

Ultrasound Academy Constanța Course - Ediția a 4-a

Publicat pe 11.06.2015

Ultrasound Constanța Academy Course, ediția a 4-a (27 - 29 august) va prezenta de data aceasta aspectele practice ale tehnicii de examinare Doppler cu ultrasunete, precum interpretarea imaginilor sonografice.

Ultrasound Academy Constanta Course - Ediția a 3-a

Publicat pe 12.05.2014

Spitalul Privat Isis și Asociația Clubul Isis aduc la Constanța un nou curs cu participare internațională adresat specialiștilor în obstetrică-ginecologie, care vor putea face o supraspecializare în ultrasonografie, în perioada 28 – 30 August 2014.

Forum medical: Importanța investigațiilor medicale în sarcină

Publicat pe 16.03.2014

Aflat pentru prima dată în România, Dr. Philippe Jeanty a fost prezent în cadrul forumului organizat de către Clubul Isis pe 22 martie 2014 la Constanța pentru a-și prezenta ultimele cercetări în domeniul anomaliilor fetale în fața a sute de medici.
1 2 3 »
Harta site