Spital Privat Isis Editorial

Pentru medici

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical. Procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri gratuite, special concepute și creditate CMR.

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Publicat pe 11.10.2013

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical.

Managementul anemiei feriprive si Sindromul hipoton

Publicat pe 01.12.2012

Cel de-al IV-lea curs de educație medicală continuă programat a se desfasura in perioada 14-16 decembrie 2012, cuprinde doua module: Managementul anemiei feriprive la sugar și copil, Sindromul hipoton – aspecte de diagnostic.
« 1 2 3 »
Harta site