Spital Privat Isis Editorial

Pentru medici

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical. Procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri gratuite, special concepute și creditate CMR.

Dezvoltarea neuromotorie în primele 12 luni de viață

Publicat pe 26.10.2012

Cel de-al treilea curs, programat a se desfasura in perioada 26-28 octombrie, cuprinde trei module: Dezvoltarea neuromotorie în primele 12 luni de viață, Infecțiile respiratorii acute la copil, Influența climei asupra patologiei copilului.

Screeningul intergrat si rolul morfologiei fetale / Obezitatea la copil

Publicat pe 14.09.2012

Cel de-al doilea curs, programat a se desfasura in perioada 14-16 septembrie, va cuprinde două module: unul cu tema “Tendinte actuale in screeningul pentru depistarea aneuploidiilor in trimestrul I si II de sarcina, screeningul integrat si rolul morfologie

Problemele actuale de nutriție în prima copilărie

Publicat pe 10.08.2012

Primul modul de curs are ca temă “Problemele actuale de nutriție în prima copilărie” și se desfășoară pe parcursul a două zile. Temele sunt alese pentru a acoperi ariile de interes, cu o largă aplicabilitate teoretică și mai ales practică.
« 1 2 3
Harta site