Spital Privat Isis Editorial

Pentru pacienti

Informatii utile

Dragi pacienti,
Va multumim pentru ca ati ales serviciile Isis Hospital.
Va rugam sa gasiti mai jos cateva informatii utile referitoare la perioada de spitalizare.

Informatii despre externare

Publicat pe 04.01.2013

Dupa efectuarea interventiei si/sau a tratamentului (dupa caz), in functie de evolutia starii dumneavoastra de sanatate, medicul curant va va informa cu privire la externarea dumneavoastra. Data externării va va fi comunicată cu o zi anterior externării.

La externare, veti primi o mapa cuprinzand scrisoarea medicala si informatiile detaliate referitoare la diagnosticul dumneavoastra, procedurile medicale care vi s-au efectuat, durata de spitalizare, evaluarea stării de sănătate la momentul externării, indicaţii de tratament, supraveghere terapeutica, regim alimentar, de viaţă şi de muncă recomandate. Aceste informatii sunt destinate atat dumneavoastra cat si medicului specialist si medicului de familie, in vederea continuarii tratamentului si a recuperarii. Toate recomandările va vor fi explicate de catre medicul curant.

Plata serviciilor de spitalizare de care ati beneficiat se efectueaza in ziua externarii. Puteti face acest lucru dumneavoastra sau un membru al familiei. Plata se va face doar in lei la cursul BNR din ziua efectuarii acesteia. Se accepta plata in numerar sau cu cardul bancar.

După primirea mapei cu documente, va puteti schimba in haine de exterior. Personalul spitalului va sta la dispozitie pentru a fi de ajutor in vederea pregatirii pentru plecarea din spital.

Sunteti rugati sa anuntati receptia spitalului inainte de parasirea camerei, pentru a fi preluati si condusi de catre personalul nostru.

Externare la cerere

Părăsirea spitalului la cerere se poate efectua după ce ati fost informat în prealabil de consecinţele posibile asupra stării dumneavoastra de sănătate. Medicul curant va consemna solicitarea dumneavoastra privind externarea în foaia de observatie, iar dumneavoastra veti semna că ati solicitat externarea si ca ati inteles si va asumati consecinţele posibile asupra stării dumneavoastra de sănătate. Posibilitatea părăsirii spitalului la cerere nu se aplică în cazurile prevăzute de lege.

Va multumim pentru increderea acordata, va dorim multa sanatate si va stam in continuare la dispozitie, in continuare impreuna.

Harta site