Spital Privat Isis Editorial

Pentru pacienti

Informatii utile

Dragi pacienti,
Va multumim pentru ca ati ales serviciile Isis Hospital.
Va rugam sa gasiti mai jos cateva informatii utile referitoare la perioada de spitalizare.

Pe parcursul internarii

Publicat pe 05.01.2013

Toate persoanele care se vor ocupa de dumneavoastra doresc ca procesul terapeutic să se desfăşoare în cele mai bune conditii iar sederea pe durata spitalizarii in acord cu aşteptările şi dorinţele dumneavoastra.

Informatii despre externare

Publicat pe 04.01.2013

Dupa efectuarea interventiei si/sau a tratamentului (dupa caz), in functie de evolutia starii dumneavoastra de sanatate, medicul curant va va informa cu privire la externarea dumneavoastra.

Drepturile şi obligaţiile pacienţilor

Publicat pe 03.01.2013

Informatii utile privind drepturile si obligatiile pacientilor, reglementate prin Legea nr.46/2003 si Regulamentul de organizare si functionare al Spitalului Privat Isis.

Informatii pentru vizitatori

Publicat pe 03.01.2013

Pacientii internati in Spitalul Privat Isis pot fi vizitati zilnic, in timpul programului de vizita stabilit pentru fiecare sectie. Vizitatorii sunt rugati sa se prezinte la receptie, de unde vor fi indrumati spre salonul pacientului.

Programe nationale si parteneriate

Publicat pe 28.12.2012

In Romania, controlul bolilor ce pot fi prevenite prin vaccinare este organizat in cadrul Programului National de Imunizare, care asigura preventia prin vaccinare sistematica si de masa a copiilor.
« 1 2
Harta site