Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Cursuri Lamaze de pregătire pentru naştere
Consiliere pentru alăptare
Gimnastică prenatală
Cursuri şi atestat de puericultură
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare al nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către Spitalul Privat Isis.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, specialiştii Spitalului Privat Isis au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Cursurile oferite în cadrul Şcolii Mamei se desfăşoară zilnic. Pentru a programa un curs, te rugăm să te adresezi recepţiei Spitalului Privat Isis.

Programari

Articole

Calculator pentru greutatea în sarcină

Creșterea în greutate este diferită pentru fiecare femeie și pentru fiecare sarcină. Acest calculator îți oferă un ghid general pentru creșterea în greutate estimată în timpul sarcinii tale, luând în considerare înălțimea ta și greutatea pe care o aveai înainte de sarcină.

Reține faptul că, pe lângă monitorizarea greutății în timpul sarcinii, poate chiar mai importantă decât aceasta este atenția pe care o acorzi calității alimentației tale.


* în kilograme

* în centimetri

* dacă ai gemeni, vei câștiga mai mult în greutate

Vizualizari: 19928 | Voturi: 9

Comentariul tau

Comentarii

 • Florentina Raducan

  O zi bună!

 • racolta kristina

  Kg sarcina

 • osan simona

  Am 25 de săptămâni şi am 58 kg aş dori sa îmi spuneţi cum sa mă alimenteze în ultimul trimestru de sarcina şi daca e normal sa apară celulita şi daca sunt ceva remedi pentru a o impiedica .Vă multumesc

 • Stefan Cristina

  inaltime 1.70, greutate 85kg

 • Nan Floriana

  inaltimea 1.60, greutate inainte de sarcina 54kg

Harta site