Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

Calculator pentru greutatea în sarcină

Creșterea în greutate este diferită pentru fiecare femeie și pentru fiecare sarcină. Acest calculator îți oferă un ghid general pentru creșterea în greutate estimată în timpul sarcinii tale, luând în considerare înălțimea ta și greutatea pe care o aveai înainte de sarcină.

Reține faptul că, pe lângă monitorizarea greutății în timpul sarcinii, poate chiar mai importantă decât aceasta este atenția pe care o acorzi calității alimentației tale.


* în kilograme

* în centimetri

* dacă ai gemeni, vei câștiga mai mult în greutate

Vizualizari: 29342 | Voturi: 10

Comentariul tau

Comentarii

 • cristina ANTON

  Am 35 de saptamani si am luat 14 kg.

 • Siu Mihaela

  Buna ziua.
  Am 33 de ani si sunt insarcinata in saptamana 24 de sarcina .
  In momentul in care am aflat ca sunt insarcinata aveam 53.5 kg si acum am 59.2 asi dori sa imi spuneti cum ar trebui sa ma alimentezi in ultimul trimestu de sarcina si cam cate kg ar trebui sa iau de acum in colo.
  Va multumesc.

 • Florentina Raducan

  O zi bună!

 • racolta kristina

  Kg sarcina

 • osan simona

  Am 25 de săptămâni şi am 58 kg aş dori sa îmi spuneţi cum sa mă alimenteze în ultimul trimestru de sarcina şi daca e normal sa apară celulita şi daca sunt ceva remedi pentru a o impiedica .Vă multumesc

 • Stefan Cristina

  inaltime 1.70, greutate 85kg

 • Nan Floriana

  inaltimea 1.60, greutate inainte de sarcina 54kg

Harta site