Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

Exercitiile fizice in sarcina


Exercițiile și condiția fizică în general, în timpul sarcinii, merită o atenție specială. Pe măsură ce corpul gravidei se mărește și câștigă în greutate, practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice vă va ajuta să vă mențineți sănătatea și confortul. De asemenea, ajută la menținerea unei bune circulații, respirații și posturi, ajută la pregătirea corpului pentru travaliu și favorizează echilibrul emoțional.

Dacă nu aveți o sarcină cu complicații – cum ar fi dureri la efort, hipertensiune indusă de sarcină, travaliu prematur, etc. - puteți continua să faceți exerciții fizice. Cât timp sarcina rămâne normală puteți continua să practicați în condiții de siguranță un sport sau altă activitate recreațională (tenis, înot, schi, jogging sau ciclism, gimnastică aerobică sau în apă, exerciții la sala de fitness). Către sfârșitul sarcinii va trebui să vă restrângeți participarea la activități precum coborările pe schiuri, schiul nautic, plimbările cu snow-mobilul sau călăria.

Principii generale de siguranță și eficiență în efectuarea exercițiilor fizice

- Efectuarea cu regularitate (3-4 ori pe săptămână) a mișcărilor fizice moderate menține tonusul, forța și rezistența musculaturii, protejează împotriva durerilor de spate și are efecte pozitive asupra nivelului de energie și dispoziție
- Includeți întotdeauna exerciții de încălzire și de relaxare
- Faceți mișcări line, evitați săriturile sau smuciturile, precum și exercițiile cu impact ridicat
- Nu vă țineți respirația în timpul exercițiilor deoarece această manevră poate crește presiunea asupra planșeului pelvian și mușchilor abdominali sau vă poate provoca amețeli
- Opriți exercițiile dacă simțiți dureri.

Vizualizari: 6252 | Voturi: 2

Comentariul tau

Harta site