Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

Ingrijirea postpartum. Recuperarea dupa cezariana.

Nașterea prin cezariană este o intervenție chirurgicală majoră iar în perioada imediat următoare acestui eveniment, corpul tău are nevoie să treacă printr-o etapă de vindecare.

La întoarcerea din maternitate, procesul continuu de refacere devine responsabilitatea ta. Chiar dacă principala ta grijă este bebelușul, nu uita de tine și respectă câteva indicații ce te vor ajuta să te vindeci mai repede și să te bucuri de statutul de mămică.

Dacă ai avut o naștere prin cezariană, va trebui să acorzi o atenție și o îngrijire specială plăgii / cicatricei pentru ca incizia să se vindece total, iar organismul are nevoie de mai mult timp pentru a se reface. Este firesc, corpul tău s-a pregătit timp de 9 luni pentru venirea pe lume a bebelușului și a suferit o intervenție, are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.


Sfaturi pentru îngrijirea operației

 • Zona respectivă trebuie ferită de apă, atât timp cât medicul ginecolog recomandă acest lucru.

 • După îndepărtarea firelor externe, zona inciziei va fi protejată cu un pansament steril pentru o perioadă scurtă de timp.

 • Curăță zona inciziei cu un tampon din tifon steril imbibat în soluție de betadină.

 • Protejează cicatricea cu un pansament steril recomandat de medic. Dacă plaga postoperatorie este corect îngrijită, infectarea acesteia este rară.

 • În cazul în care nu au fost folosite fire resorbabile, ele îți vor fi scoase peste aproximativ 10 zile.

 • Îți recomandăm să nu depui efort fizic pentru o perioadă de 6-8 săptămâni pentru a nu risca ruperea operației și respectă un repaos sexual de 6 săptămâni.

 • Alege-ți cu grijă hainele astfel încât, să-ți ofere confort și să nu jeneze zona operată.


  • Contactează medicul în cazul în care apar semnele unei infecții, inclusiv:
   • ăldură, roșeață sau umflături la locul inciziei;

   • Dureri abdominale puternice;

   • Scurgeri provenite din zona inciziei;
   • Agravarea sau apariția bruscă a durerii;

   • Febră (chiar dacă incizia nu este afectată).


   În speranța că aceste recomandări îți vor fi de folos, noi îți dorim o recuperare ușoară după naștere!

   Dacă ai intrebări nu ezita să ne contactezi, pentru că acum ai la dispoziție linia telefonică pentru informații medicale și urgențe în cadrul Spitalului Privat Isis 07 ISIS ISIS, fără suprataxă.

   Nu uita, nașterea unui copil este un proces normal, nu o boală, iar disconfortul pe care îl simți în perioada de recuperare va fi dat uitării atunci când îți vei ține la piept și-ți vei privi în ochi bebelușul.

   Vizualizari: 22146 | Voturi: 11

Comentariul tau

Harta site