Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

Nașterea cu plata în rate

În urmă cu patru ani Spitalul Privat ISIS a creat sistemul de plată în rate a pachetului de naștere, depășind așteptările pacienților săi. Astăzi, venind în întâmpinarea viitoarei mămici prin perfecționarea sistemului de rate.
De acum, viitoarea mămică şi partenerul ei vor putea eşalona pachetul de naştere în valoare de 1.000 de euro în 12 rate, fără dobândă sau comisioane ascunse, printr-un parteneriat încheiat între Spital și ING Bank Delfinariu Constanta. Special pentru tânăra familie au fost stabiliți termenii contractuali cu multiple beneficii. Astfel, nu se percep comisioane ascunse, dobândă, iar procedura de obținere a acestui card presupune doar o discuție cu un reprezentant al băncii și câteva documente personale pe care acesta vi le va solicita.


Pachetul de naştere include toate facilităţile de care femeile însărcinate au nevoie pentru a-şi aduce pe lume bebeluşii în condiţii de siguranţă şi confort: posibilitatea de a naşte natural, în apă sau prin cezariană în baza unui plan de naştere stabilit de comun acord cu medicul curant, recoltare celule stem, anestezie, posibilitatea aistenţei la naştere şi pe durata spitalizării de către proaspătul tătic, spitalizare pentru mamă şi bebeluş, rooming-in în rezerve proprii cu baie, TV, internet wireless, precum si o consultaţie a bebeluşului în primele 7 zile de la externare.

Vino la recepţia Spitalului şi află toate detaliile despre noul card ce iţi permite să eşalonezi pachetul de naştere. Tot ce trebuie să faci este să vii în Recepție cu cel puțin o lună înainte de internare şi să spui că vrei să aplici pentru cardul care iți permite plata nașterii în rate. Vei lua legătura cu un reprezentant al băncii și veți stabili următorii pași, după ce ați parcurs criteriile de eligibilitate.
Cum îndeplinești criteriile de eligibilitate?
Simplu! Ai venituri care, în ţară sau în străinătate, însumează 1500 lei net? Nu ai figurat vreodată într-o listă neagră a restanţierilor? Atunci ai trecut testul. În 4 zile de la decizia băncii că eşti eligibil să accesezi pachetul de naştere eşalonată vei primi cardul cu care vei plăti la externarea din maternitate.

Vizualizari: 118345 | Voturi: 48

Comentariul tau

Comentarii

 • Federeac Dona

  Buna ziua!
  Ma intereseaza ce conține pachetul de nastere la spitalul dv?
  Multumesc!

 • Oana Papuc

  Buna dimineata
  Pretul de 1000 de euro se refera la orice tip de nstere? Cu sau fara insotitor in camera? Cate zile de spitalizare include? E vreo diferenta de pret in functie de medic?
  Nu sunt din Constanta. As dori mai multe detalii.
  Va multumesc anticipat.

  O zi minunata,
  Oana Papuc

 • Anca

  Buna ziua ! Urmeaza sa nasc pe 6 la Isis si as dori sa aflu daca spitalul dispune de serviciul de ambulanta . Multumesc

 • Butuc Ana-Lucia

  Buna ziua! Sunt insarcinata in 13 saptamani, sarcina gemelara obtinuta prin FIV. M-ar interesa care sunt conditiile care le oferiti pentru o nastere prin cezariana in cazul gemenilor, mai exact pretul pachetului, ce include si modalitatea de plata. Precizez ca suntem din Galati.
  Va multumesc anticipat.
  Ana-Lucia Butuc

 • Moruz Alina

  Buna seara! Am o sarcina de 34 de saptamani, monitorizata de la inceput de Dr. Stanca Razvan si doresc sa nasc prin cezariana cu acelasi doctor la Isis. Intrebare: Cat costa consultul preanestezic? Este cumva inclus in 'Pachetul Familial'?
  Eu RH pozitiv, tatal copilului RH negativ.
  Ce alte costuri suplimentare pot aparea?
  Cand se va face contractul pentru plata in rate? Acum la controlul Preanestezic sau cand nasc?
  Multumesc!

 • Trandafir Anca

  Buna seara ! Prezint o sarcina de 25 de saptamani si doresc sa nasc la Isis. As vrea sa stiu daca imi pot programa direct nasterea sau trebuia sa am sarcina in evidenta unui medic din cadrul spitalului Isis de la inceput ? Iar daca nu, exista costuri suplimentare sumei de 1000 de euro ?

 • Mure Edila

  Buna ziua, urmeaza sa nasc la Isis peste 11 zile prin cezariana, as dori sa-mi spuneti va rog daca mai sunt si alte costuri in afara de cei 1000 de euro. Anestezia intra in acelasi pret? In cazul in care va sta sotul cu mine va trebui sa platim ceva suplimentar? sotul are Rh pozitiv, eu negativ, am inteles ca in 24 de ore de la nastere se face un vaccin in cazul in care copilul are Rh-ul tatalui, cat costa acest vaccin? Ce trebuie sa contina bagajul de spitalizare. Multumesc anticipat.

 • MARIA ELENA CRISTEA

  sunt insarcinata in 21 saptamani ,mai am o nastere prin cezariana acum aproape 7 ani,doresc sa nasc natural cu anestezie epidurala, in clinica dvs ,as dori sa stiu pretul .

 • timoftescu irina

  Bună ziua,doresc să știu dacă pot achita în rate pachetul pentru naștere și in ce constă dovadă de asigurat?Mulțumesc.

 • Aurelio

  I see below many asking for the different packets and prizes but zero response from you. There is also zero info on this subject on your website except the Familial packet for 1000 Euros without any indication what all it includes.Bravo !that is called great customer service.

 • Oprea Costina

  Buna seara! As dori sa nasc natural in apa in clinica dvs, care este pretul?

 • alina movila

  doresc sa nasc natural la Isis cu anestezie epidurala.
  Mentionez ca am o cezariana de acum 10 ani.
  am 27 saptamani acum
  si cat costa?

 • Adriana

  Buna ziua. M-ar interesa sa stiu cat costa nasterea in apa in cadrul spitalului dumneavoastra si daca beneficiaza si aceasta forma de nastere de pachetul cu plata in rate. Se plateste in euro sau in lei? Tatal copilului poate aduce adeverinta de la locul de munca, insa nu suntem casatoriti, se poate? Acceptati? Mentionez ca eu nu sunt angajata cu carte de munca si cu conventie civila cu stopaj la sursa, acceptati si aceasta varianta?

 • Constantin Ionela

  Buna ziua. Sunt o viitoare mamica, insarcinata in 34 de saptamani si as dorii sa nasc la dvs la Isis, avand medic ginecolog care lucreaza si la dvs. Ceea ce nu gasesc la dvs pe site este urmatorul lucru: bagajul mamei si al copilului, pentru ca vreau sa ma pregatesc. Va multumesc. Astept raspuns pe email.

 • Stoicea Cristina Renata

  Nu sunt inca mamica dar am o prietena ce urmeaza sa nasca si vreau sa stiiu care ar fi costurile unei nasteri in apa... si daca plata se face in lei sau un euro.

 • Andrei daniela

  Buna ziua,as vrea sa stiu la cat se ridica costul nasterii prin cezariana in clinica ISIS,daca plata se face in euro sau in lei si ce acte sunt necesare .
  Va multumesc !

 • Lepadatu Corina

  Buna seara,sunt o viitoare mamica cu sarcina in 35 de sapt si as dorii sa stiu daca voi intampina vreo problema la plata daca nu sunt salariata.nu am cum sa aduc adeverinta de la locul de munca.Este vreo problema ?
  Va multumesc!

 • Sevastian Andreea

  Buna ziua, sunt o viitoare mamica, cu varsta gestationala de 23 saptamani si as dori sa nasc prin cezariana in clinica ISIS. As vrea sa stiu la cat se ridica costul nasterii prin cezariana cu plata in rate si ce acte imi trebuie. Mentionez ca am calitatea de asigurat, precum si o alta asigurare privata de viata si sanatate! Nu sunt din judetul Constanta. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

 • Maria

  Buna seara,sunt o viitoare mamica si ma intereseaza sa aflu cat ma costa pe toata perioada sarcini analizele, ecografii si tot ce am de facut pentru a aduce un bebe sanatos pe lume si inclusiv nasterea in cadrul clinici dumneavoastra.
  Si inca o intrebare, cat ma costa doar sa nasc in cadrul clinicii dumneavoastra.Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra

 • Oniscu Monica

  As dori sa stiu daca plata nasterii se face in euro sau in lei la cursul zilei?
  Multumesc.

 • Cornelia

  Buna ziua,
  Pachetul include si vaccinurile care se fac dupa nastere ( primele vaccinuri- cele obligatorii )?

  Multumesc

 • Roxana Ionela

  Buna ziua,sunt o viitoare mamica si ma intereseaza si pe mine ce pachete oferiti si la ce pret .As dorii sa aflu cat ma costa pe toata perioada sarcini analizele, ecografii si tot ce am de facut pentru a aduce un bebe sanatos pe lume si inclusiv nasterea in cadrul clinici dumneavoastra. Va multumesc !

 • draghici daniel

  plata se face in euro?sau in lei la cursul zilei?va multumesc anticipat

 • iulia

  Nasterea in apa este inclusa in pret sau se mai percepe o taxa suplimentara, ca in cazul anesteziei epidurale?

 • temiz monica

  fara dovada de asigurat pot beneficia de achitarea esalonata a pachetului de nastere?

 • Ana Maria

  Buna ziua,sunt o viitoare mamica si ma intereseaza si pe mine ce pachete oferiti si la ce pret .As dorii sa aflu cat ma costa pe toata perioada sarcini analizele, ecografii si tot ce am de facut pentru a aduce un bebe sanatos pe lume si inclusiv nasterea in cadrul clinici dumneavoastra.
  Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra cu entuziasm.

 • cristina marin

  buna seara.
  referitor la plata esalonata a pachetului de nastere de 1000 euro....inteleg ca se poate plati 500 euro la externare plus 5 rate egale de 100 euro.
  eu sunt asigurata OPSNAJ, conteaza??? sau e nevoie doar de dovada de asigurata si buletin de identitate?
  cei 500 euro se platesc in euro sau lei?
  multumesc anticipat pt raspuns.

 • Popa Mariana

  Buna ziua.Cat costa nasterea prin cezariana ?eu nu muncesc,sunt casnica.Multumesc

Harta site